luni, octombrie 3, 2022
AcasăNoutatiUn artefact misterios din Rusia (un cilindru metalic) demonstrează clar fie existenţa...

Un artefact misterios din Rusia (un cilindru metalic) demonstrează clar fie existenţa extratereştrilor, fie existenţa civilizaţiei avansate a Atlantidei

Un artefact misterios din Rusia (un cilindru metalic) demonstrează clar fie existenţa extratereştrilor, fie existenţa civilizaţiei avansate a Atlantidei

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

cilindru artefactDr.Vladimir Rubțov, un om de știință rus, crede că cel mai important artefact de origine extraterestră descoperit până acum ar fi un obiect metalic găsit în 1976 lângă râul Vașka din Republica Komi aparținând de Rusia. Obiectul are forma unui cilindru cu diametru de circa 1,2 metri. Obiectul a fost tăiat în mai multe bucăți și a fost apoi analizat în mai multe laboratoare din fosta URSS, dintre care amintim Institutul de Geofizică Nucleară şi Geochimie, Institutul de Probleme Fizice S.I. Valiov şi Institutul de Oţel şi Aliaje V.I. Vernadski.

Dr.Vladimir Fomenko a fost cel care a coordonat cercetarea şi care a publicat apoi concluziile în anul 1985. Astfel, obiectul “extraterestru” este un aliaj din următoarele elemente rare: ceriu (67,2%), lantan (10,9%) şi neodim (8,78%). Mai există, de asemenea, şi mici cantităţi de uraniu şi molibden (mai puţin de 0,04%). Aliajul este, în mod clar, de origine artificială, dar nu conţine urme de sodiu şi calciu, de aici rezultând concluzia că el a fost imposibil să fi fost creat aici, pe Pământ, cu tehnologiile curente aflate la dispoziţia noastră.

Artefactul pare să fi fost realizat dintr-o mixtură de “prafuri” cu structuri cristaline diverse. Cele mai fine particule ale acestor prafuri constau în doar câteva sute de atomi.

Din păcate această descoperire şi anunţul privind artefactul a fost realizat în plin “război rece”, iar Occidentul nu a fost nici interesat şi nici conştient de importanţa sa pentru istoria omenirii. De fapt, se cunosc mult mai multe lucruri despre alte artefacte mai puţin importante decât despre acest obiect metalic. Poate că aceasta e dovada cea mai puternică că extratereştrii există… Sau, poate că în vechime, pe Pământ, a existat o civilizaţie mai avansată decât a noastră, civilizaţia Atlantidei. Oricare din versiuni sunt realiste.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.