Energiile negative, atacul psihic si vampirismul energetic pot fi impiedicate cu ajutorul pietrelor si cristalelor! Aflati mai multe detalii citind acest articol!

Social Media

pietre semipretioaseOri de cate ori avem in jurul nostru alte persoane, suntem expusi energiilor subtile. Aceste energii ale altor persoane pot fi pozitive, si, prin urmare, vor avea un efect pozitiv sau poate chiar benefic asupra propriilor energii subtile.

Cu toate acestea, exista momente cand anumite energii, cum ar fi gandurile si emotiile negative, pot fi toxice pentru dumneavoastra. Energiile negative ale oamenilor din jurul vostru pot fi daunatoare pentru aura, putand duce la deteriorarea unuia sau a tuturor „corpurilor” subtile (corpul emotional, corpul mental, corpul spiritual), dar si a corpului fizic.

Exista, de asemenea, ceea ce se numesc a fi vampiri psihici sau „lipitori”. Atunci cand aura voastra nu este puternica, se poate simti cum acesti oameni va sug toata energia, lasandu-va epuizati dupa aceea. Si apoi, mai sunt si cei care proiecteaza in mod deliberat aspecte rele fata de cineva, din furie, gelozie, invidie sau ignoranta. Acest lucru este cunoscut ca si atac psihic.

Din fericire, pietrele si cristalele pot fi folosite pentru a proteja aura de energiile negative, de vampirii psihici si de atacurile psihice.

Pietre si cristale care va protejeaza aura

Iata cateva exemple de pietre care va protejeaza foarte bine aura:
Ametistul: vindeca „gaurile” din aura, curata aura si atrage energia divina in voi;
Carneolul: repara aura;
Citrinul: curata aura;
Jadul: protejeaza impotriva altor ganduri negative;
Magnetita: intareste aura;
Cuartul: curata, protejeaza si intareste aura.

Pietre si cristale impotriva energiilor negative si atacurilor psihice

– Agata: protejeaza impotriva pericolelor, necazurile lumesti si spiritelor daunatoare. Protejeaza in timpul calatoriei.
– Chihlimbarul: functioneaza ca protector in general.
– Ametistul: protejeaza impotriva grindinei, furtunilor si fulgerelor, impotriva vrajitoriei, a atacurilor psihice.
– Angelitul: creste protectia angelica.
– Acvamarinul: protejeaza impotriva inecului si atunci cand se calatoreste pe ape.
– Carneolul: protejeaza de puterile diavolului si de spiritele daunatoare. Protejeaza impotriva leziunilor cauzate de caderea peretilor sau a cladirilor.
Citrinul: va face mai putin sensibili la influentele negative.
Jadul: protejeaza in special copiii.
– Labradoritul: protejeaza impotriva atacului psihic, vampirismului psihic, atasamentelor negative si posesiunilor spiritelor negative.
– Malachitul: protejeaza impotriva negativitatii altora si a atacului psihic. Lupta impotriva radiatiilor si intoxicatiilor.
– Onixul negru: protejeaza impotriva spiritelor daunatoare.
– Olivina: o puternica protectie impotriva fortelor negative. Actioneaza ca un scut de protectie pentru organism.
– Cuartul: protejeaza impotriva energiilor negative.
Ochi de tigru: protejeaza impotriva intruziunilor spiritelor daunatoare. Protejeaza calatorii in accidentele de masina.
Turmalina: protejeaza impotriva influentelor fizice si psihice daunatoare, cum ar fi atacul psihic, vampirii psihici, posesia demonica. Protejeaza impotriva vrajilor.
Turcoazul: protejeaza de leziunile fizice.

Marea majoritate a acestor pietre si cristale sunt continute si in Orgonii Crystal, care, in afara de puterea pietrelor continute, ofera in plus si energia orgonica.

Orgonul este forta vitala universala, unitatea de baza a materiei organice si anorganice de pe pamant. Descoperit de catre dr. Wilhelm Reich, orgonul a mai fost numit de-a lungul timpului Chi, Prana sau pur si simplu Forta/Energie. Majoritatea practicilor stravechi de tamaduire, shamanism, miracole religioase, puteri speciale ale preotilor si munca lor spirituala, toate sunt inimaginabile in absenta acestei energii orgonice.

Care este principiul orgonului? Precum se stie, prin intermediul fricii si stress-ului, campul auric uman este micsorat semnificativ, lasand individul neprotejat fata de atacurile energetice negative. Orgonii contin urmatoarele:
– elemente fieroase: fier, bronz sau aluminiu, pentru a colecta vibratiile negative din jurul omului, inclusiv blestemele de care vorbeam la inceputul acestui articol;
– cristalele de cuart si pietrele semipretioase: acestea convertesc energia negativa (inclusiv cea din blesteme) in energie orgonica pozitiva;
– moneda de cupru: prin forma special conceputa, directioneaza energia pozitiva in mod uniform.

Asadar, prin purtarea la dvs. de orgoni, puteti scapa eficient de blesteme si energiile negative care va inconjoara.

Cum arata orgonii? Sub forma unor pandantive (ce pot fi purtate la gat) sau sub forma unor dispozitive orgonice mai mari. Ii puteti vedea in imaginile de mai jos:

Piramida orgonica Crystal 69

Conuri orgonice 40

Piramida orgonica Crystal 74

Piramide orgonice 48

Puteti comanda acesti orgoni minunati de pe site-ul Orgoni Crystal (www.orgoni.ro), singurii orgoni din Romania produsi dupa reteta originala!

 


Social Media