vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFenomene psiInvatati cum sa nu mai absorbiti energiile negative ale altor oameni!

Invatati cum sa nu mai absorbiti energiile negative ale altor oameni!

Invatati cum sa nu mai absorbiti energiile negative ale altor oameni!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

energii negative pozitiveEmpatia este abilitatea de a recunoaste si a simti emotiile altora. Simpatia inseamna a simti compasiune pentru alte persoane. De multe ori a fi un „empatic” inseamna a absorbi si o mare parte din durerea si suferinta altora, ceea ce inseamna un dezechilibru la nivel energetic.

Daca ati fost in fiecare intr-o camera cu o persoana negativa, stiti cat de toxica poate fi energia ei. A invata sa opriti a absorbi energiile altor oameni este o mare abilitate spirituala. Iata in continuare cateva modalitati de a opri acumularea energiei negative a altor oameni.

1) Amintiti-va ca nu puteti multumi pe toata lumea

Daca cineva vine la voi sa vi se planga, nu incercati sa convingeti persoana respectiva sa va placa. Acest lucru nu face decat ca persoana respectiva sa va sece din punct de vedere energetic, si sa va faca sa deveniti dependent(a) energetic de opinia ei despre dvs.

Nu toata lumea va poate place. Fiecare se afla pe pamant pentru un scop diferit. Iubindu-va in primul rand pe voi insiva va crea un camp de forta in jurul opiniilor altor persoane, protejandu-va astfel de a fi „secati energetic” de opiniile lor. De asemenea, retineti faptul ca nu puteti schimba pe fiecare. Uneori, cel mai bun lucru pe care il puteti face este acela de a incerca sa nu schimbati pe oricine, doar pentru a nu alimenta energia negativa pe care acea persoana o proiecteaza asupra voastra.

2) Fiti atenti pe cine invitati in viata voastra

Corpul, mintea si mediul din jurul vostru reprezinta templul dvs. Pe cine invitati inauntru? Este o invitatie deschisa? Oamenii se sterg la picioare inainte de a intra sau va murdaresc sufletul cu noroi?

Daca oferiti unei persoane o felie de paine intr-o zi, ea va va cere a doua zi o paine intreaga. Daca lasati pe cineva sa stea cu voi un week-end, ea va incerca ulterior sa ramana o saptamana intreaga sau doua! Este minunat sa fii generos, dar exista o linie fina de demarcatie ce nu trebuie sa fie depasita. Invatati sa spuneti „nu”.

3) Nu mai acordati atentie energiilor negative

Un parazit are nevoie de o gazda pentru a supravietui. Cand acordati atentie cuiva, ii oferiti energie. Pe orice va concentrati, energia „vampirilor” va va fura gandurile si va va scade nivelul energetic. Dupa ce se vor alimenta cu energie de la voi, ei se vor opri la urmatoarea statie. Poate ca dvs. sunteti sursa unei persoane care sa-si verse frustrarile, fie ca e vorba de locul de munca sau de o relatie pe care o aveti. Toate aceste emotii negative va va afecta viata intr-un mod neproductiv. Opriti-le!

4) Respirati in natura

Duceti-va in natura, meditati, relaxati-va si respirati. Respiratia creste circulatia fluxului sanguin din corpul dvs si va ajuta in prevenirea absorbtiei energiei negative a celor din jurul vostru.

5) Luati-va 100% responsabilitate pentru gandurile si emotiile dvs

Nu mai dati vina pe altii: sa stiti ca totul este responsabilitatea dvs. Dumnezeu ne trimite in viata pentru a ne testa. Perceptia pe care o avem despre noi insine este mai mare decat perceptia altora despre noi. Nu sunteti victima nimanui, nimeni nu are putere asupra dvs. Nu suntem victima lumii din jurul nostru. Odata ce acceptam responsabilitatea pentru gandurile si emotiile noastre, atunci suntem conectati cu noi insine la un nivel mai profund. Cand suntem conectati la un nivel mai profund, atunci e mai greu sa fim influentati din afara.

A invata sa va protejati impotriva energiilor negative ale altor oameni incepe cu iubirea de sine. Amintiti-va ca sunteti plini de fericire si pace si nimic nu va poate tulbura aceasta stare!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.