Djuna, vindecatoare autentica? Sau doar o vrajitoare care practica vampirismul energetic?

djuna diavolCred ca multi care stiu de medicina alternativa, au auzit de Djuna, considerata a fi o celebra vindecatoare din fosta URSS. Ea s-ar fi afirmat atat prin eficienta tratamentelor sale, cat si prin acuratetea diagnosticelor, testele efectuate la Washington Research Center aratand o acuratete de 97% in diagnosticare. Dar oare asa sa fie?

Putini stiu originea adevarata a lui Djuna. Tatal, mama si bunica ei au practicat vraciuirea, asa incat acest dar – forta diabolica a biocampului – este mostenita de ea. Frecventa campului ei bioenergetic este alta decat a unui om obisnuit. Dupa cum vedem, Djuna este o vrajitoare provenita din neam de vrajitori care si-a capatat talentul (altfel zis, demonii „binefacatori” sau demonii-ajutatori cu ajutorul carora vrajitorul isi savarseste actiunile magice) prin mostenire. Nu demult, la congresul vrajitoarelor care a avut loc in 1990 in S.U.A., ea a starnit senzatie prin minunile sale. Acum ea practica pe larg, inoculand bacilul demonismului in sufletele oamenilor creduli.

Djuna de fapt, nu vindeca cu adevarat, ci practica un fel de vampirism energetic, in dauna pacientului. Si, in cele din urma, ea face uz de energia demonica, aceasta, de asemenea, pricinuind bolnavului numai rau.

Iata ce marturiseste despre Djuna A.I.Spirkin, membru corespondent al Academiei de Stiinte a Rusiei:

„Ce ma nedumereste, din punctul de vedere al unui om de stiinta? Macar si faptul ca ea primeste seara, in 3-4 ore, pana la 120 de bolnavi. Cand locuia la Moscova, la hotel, daca o vizitam dimineata, o surprindeam molesita (din pacate, mai si fumeaza), palida.

Mergem la apartamentul unde ea primeste pe cei ce asteapta cu infrigurare… Dupa al 10-lea pacient, al 20-lea, dupa al 70-lea ea devine vioaie, chiar zburdalnica, cocheteaza, adica se afla deja in ascensiune emotionala. Seara, la restaurant, danseaza mult, e surescitata, plina de energie si se intoarce la hotel noaptea tarziu”.

O completare potrivita a acestei istorisiri este un articol publicat in revista „Ogni Bolgarii” in 1987. Autorul, un ziarist care o cunoscuse pe Djuna, scrie ca nu stie niciun om la care, dupa tratamentele facute de ea, boala sa nu revina.

Nu este oare un vampirism energetic evident? Betia, fumatul, petrecerile nocturne istovesc organismul, lucru pe care il da in vileag chipul ofilit si apatia Djunei. Insa, in timp ce isi primeste pacientii, de la care e foarte usor sa stoarca energie, vigoarea si prospetimea ii revin. Mecanismul e clar. Fireste ca si bolile se reintorc curand la cei „tratati”. Si e bine daca acest stress nu se termina pentru bolnav cu un final letal.

1 Comment

Leave a Reply