Sunteti blestemat(a)? Aflati acest lucru cu ajutorul unui ou

Social Media

Un ritual destul de bizar poate fi folosit pentru a determina daca cineva a fost sau nu blestemat in viata sa. Ce trebuie sa faceti? Sa folositi un ou, pe care il puteti lua de la supermarket. Ideal ar fi folosirea unui ou de la tara.

Exista o magie malefica care ne inconjoara. Aceste energii intunecate ne afecteaza in fiecare zi. Destul de des, oamenii care sunt tulburati atrag energiile negative fata de ei. A face asa ceva inseamna un fel de practica vrajitoreasca.

Daca cineva doreste sa afle daca a fost blestemat, trebuie sa aiba o minte clara inainte de a sparge oul. Spargerea oualor este o tehnica simpla pentru a determina daca aveti sau nu asupra voastra vreun blestem sau vreo alta energie negativa.

Iata ce trebuie sa faceti:

* Umpleti un castron curat cu apa binecuvantata si spuneti-va o rugaciune catre Dumnezeu, pentru a va ajuta sa gasiti adevarul.

* Luati un ou din frigider si spuneti o alta rugaciune ca oul pe care il tineti sa absoarba orice energie negativa.

* Asezati oul pe varful capului si apoi luati-l cu mana si puneti-l in spatele capului, pe gat, pe spate si in piept, concentrandu-va in acelasi timp pe oul care absoarbe orice energie negativa.

Odata ce etapele de mai sus sunt finalizate, spargeti oul si goliti continutul acestuia in interiorul vasului de apa pe care l-ati pregatit. Observati orice neregularitati ciudate.

Dupa ce ati facut acest lucru, iar oul pe care l-ati spart miroase urat sau daca apa pare tulbure, atunci sunteti sub influenta unei vraji sau a unui blestem. Daca galbenusul de ou are forma ochiului, atunci sunteti afectat de „ochiul malefic”.

Daca apa in care a fost turnat galbenusul are bule, atunci energia negativa a fost absorbita de o forta exterioara. Se crede ca, daca se intampla acest lucru, atunci ingerul vostru pazitor va vegheaza si va ajuta sa va vindecati.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply