Chiar credeti ca sunteti liberi? Constientizati lucruri socante citind acest articol…

Social Media

Chiar credeti ca sunteti liberi? Cu cat credeti ca sunteti mai liber decat unul din puscarie? Cat de mult va folositi libertatea? Ideea e că s-a ajuns la un control total al omului. Va controleaza mass-media, TV-ul, Internetul – care va spala pe creier in directia favorabila Sistemului – sa deveniti un sclav “responsabil”, plin de frici, cu frica de Dumnezeu.

Va controleaza fricile inoculate de regulile societatii, dar si zeci de alte frici interioare cu sursa necunoscuta. Afara va controleaza turma care respecta regulile societatii si carora va trebui sa va supuneti si voi, pentru ca altfel veti parea un ciudat marginalizat sau chiar veti fi arestat. La slujba, sunteti controlati de colegi, de sefi, de camere video,etc. In interiorul vostru, in gandurile voastre sunteti monitorizati/controlati de toate programele voastre mentale de frica: cele de tin de natura voastra, dar si cele ale Sistemului (mass media, societate, regulile explicite, undele psihotronice, mesaje subliminale etc.) Chiar si in vis sunteti manipulati si controlati probabil de tot felul de entitati care v-au invadat, atrase de nenumaratele umbre si energii nearmonioase din voi la care ati ajuns.

Cand va aflati doar in „puscaria” societatii, nu si in cea fizica, sunteti tinuti ocupati de catre Sistem cu tot felul de operatiuni repetitive, care va irosesc viata; nu mai aveti timp sa va ganditi si sa simtiti mai nimic. Daca credeti ca sunteti liberi, de ce de multe ori nu puteti face nimic? Vedeti o nedreptate facuta unui om din preajma voastra – de ce nu puteti interveni instantaneu, incercand s-o remediati, constienti fiind, ca aceiasi nedreptate vi se poate intampla si voua intr-o buna zi? Pentru ca stiti ca nimeni din turma nu va interveni, iar fricile legate de integrarea in societate se activeaza instantaneu, si in final nu veti face nimic – programarea mentala diabolica se dovedeste un succes si in aceasta directie. Exemplele pot continua la nesfarsit.

Ideea de bani apare peste tot, de dimineata pana seara, in cantece, in filme, in toate discutiile zilnice ale indivizilor, ca si cum ar fi cel mai important lucru pentru umanitate. Cand cineva vorbeste despre bani, veti vedea in tonul si privirea sa un respect profund pentru acestia, ca si cum banii ar fi ceva sfant. Dar oare uitam vorba “banul este ochiul dracului”? Satana este cel mai important lucru pentru umanitate, in mod inconstient fiind cea mai celebrata si iubita entitate printre oameni! Si mai ziceti ca sunteti liberi, cand, de fapt, sunteti sclavii banilor!?

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply