12 lucruri pe care ar trebui sa le faca orice credincios! Cititi acest articol si dati-l si la altii!

crestinPentru persoanele credincioase, iata ceea ce ar trebui sa facem:

1) Credinta-incredere in Dumnezeul Luminii.

2) Sa invatam sa ne rugam corect:
„Si cum sa ne rugam, Doamne?” L-a intrebat unul dintre apostoli pe Iisus Hristos.
– Va duceti noaptea in camaruta voastra si procedati asa: „Iata binecuvantati pe Domnul, toti slujitorii Domnului, care stau noptile in casa Domnului. Ridicati-va mainile voastre curate spre sfantul lacas si binecuvantati pe Domnul! Si Domnul sa va binecuvanteze din Sion! Domnul care a facut cerurile si Pamantul”.
– Si cum anume sa ne rugam? Simplu, rostiti Tatal Nostru. Si atunci cand nu veti mai sti cum sa va rugati, cantati in Psalmi. Asta pentru ca Psalmii au in continutul lor mantre divine, algoritmi, programe de vindecare, pentru iertare si pedepsire, pentru a primi ajutor in diverse cereri.

3) Rugaciunea mintii in inima: ,,Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul Nostru, milueste-ma pe mine pacatosul!”

4) Rugaciunea pentru aproapele, adica pentru sot, sotie, copii si parinti. Este necesar sa invatam sa ne rugam numai pentru cei benefici. In general, daca ei insisi nu se roaga, nu li se indeplineste mai nimic din ceea ce ne straduim noi sa le facem si sa-i ajutam.

5) Sa-i invatam pe copii nostri sa se roage inca de cand sunt mici pentru a-i obisnui cu rugaciunea. Numai prin rugaciune se reface canalul de legatura cu astralul si se incarca bateriile spiritului si sufletului fiecaruia. Nu prin mancare si bautura ori prin somn si analgezice.

6) Purtarea sfintei cruci ca simbol, nu ca decoratiune.

7) Postul este un izvor de rugaciune si tamaduire sufleteasca si trupeasca, si nici acesta dus pana la nebunie si devitaminizare.Este nevoie de blandete in toate.

8 ) Taina Sfantului Maslu.

9) Taina Sfintei Spovedanii.

10) Taina Sfintei impartasanii.

12) Participarea la slujbe si liturghii, ascultarea Evangheliilor.

2 Comments

 1. 3) Rugaciunea mintii in inima: ,,Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul Nostru, milueste-ma pe mine pacatosul!”
  Nu suntem cersetori!!!Intr-un psalm spune”nu mila vreau ci iertare de pacate”Corect este „mantuieste-ma pe mine”fara pacatos caci in momentul cand spui „eu sunt pacatos este o judecata,si noi nu avem dreptul sa judecam!!!
  8 ) Taina Sfantului Maslu.
  9) Taina Sfintei Spovedanii.
  10) Taina Sfintei impartasanii.
  11)Participarea la slujbe si liturghii, ascultarea Evangheliilor.
  Ai putea sa detaliezi tainele astea???Eu nu reusesc sa inteleg ce-mi poate da un popa daca nu urmez Calea???Cand a fost intrebat Domnul Iisus cum sa ne rugam nu nea trimis la slujba si biserica,ci la noi acasa!!!

 2. Ce pot sa spun din experienta mea personala, ultimii 3 ani am fost foarte activ pe latura spirituala, in urma unor probleme am inceput sa ma indrept catre credinta, catre religie, au urmat FOARTE multe mersuri la biserica, FOARTE multe rugaciuni acasa, rugaciuni la biserica, MASLU, LITURGHII, MOLIFTE, pelerinaje la manastiri, alte rugaciuni alte masluri alte slujbe [toate la recomandarea preotului] si asa mai departe.

  Ca si scurta concluzie in toata aceasta perioada [vreo 3 ani buni] am pierdut absolut tot – familie, apartament, loc de munca, bunastare financiara, pozitie sociala, liniste, absolut tot ce am avut muncit prin sudoare.

  Pana am realizat ca acaesta cale este o cale cat se poate de malefica, sau asa a fost pentru mine, si am dat la o parte din viata mea aceste porcarii numite rugaciuni slujbe masluri credinte dumnezei isusi maici ingeri [la care m-am rugat pana mi s-au uscat lacirimile odata], si dupa ce i-am dat la o parte din viata mea am inceput sa imi recapat foarte greu putina liniste.

  Sunt sau cel putin pentru mine au fost lucruri MALEFICE si nu sunt singurul care marturiseste ca dupa slujbe si masluri li s-a distrus viata grav.

  Asa ca MARE ATENTIE la modul general, pentru mine personal au fost extrem de DISTRUCTIVE!

Leave a Reply