Home Spiritualitate practica Descoperiti energiile negative si entitatile malefice cu ajutorul unui pahar cu apa!

Descoperiti energiile negative si entitatile malefice cu ajutorul unui pahar cu apa!

by admin
371 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

energii-negative-paharMentinerea unei energii generale pozitive in casa este vitala pentru a asigura ca toti membrii familiei sa fie fericiti si sanatosi, in orice moment. Prezenta energiei negative poate provoca rapid tensiuni si certuri.

Exista mai multe moduri diferite pentru a incerca sa detectati si sa eliminati aceste energii negative; multe din aceste metode sunt complicate, dar exista o metoda simpla, folosind doar un pahar cu apa.

Apa este un instrument util in acest context, deoarece are legatura cu modul in care oamenii absorb energia, atat negativa, cat si pozitiva. Fiecare actiune din viata unei persoane, precum si interactiunile ei cu altii, are un efect asupra energiei sale si toate aceste lucruri se combina pentru a determina starea de spirit generala. Energiile negative au fost legate de o serie de tulburari, cum ar fi anxietatea si depresia, care pot avea rapid un impact distructiv asupra fiecarei zile; de aceea este important sa se investigheze si sa rezolve sursa de negativitate cat mai repede posibil. Uneori, este dificil in a identifica aceasta sursa, si de aceea va prezentam o metoda pentru a elimina energia negativa.

Pentru aceasta sunt necesare urmatoarele ingrediente: otet, sare si apa, precum si o ceasca mare pentru a le amesteca. Se amesteca in parti egale (deci 1/3 de pahar din fiecare), folosindu-se o lingura de metal sau ceva similar.

Lasati apoi paharul timp de 24 de ore in orice loc unde se pare ca exista activitati cu energii negative. Daca dupa 24 de ore remarcati urme pe sticla paharului sau sunt modificari ciudate ale aspectului lichidului, atunci sa stiti ca acest lucru este un bun indicator ca energia negativa sau vreo entitate malefica se afla in apropiere.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment