luni, octombrie 3, 2022
AcasăUncategorizedMai multe zane (mici creaturi cu picioare, brate si aripi) au fost...

Mai multe zane (mici creaturi cu picioare, brate si aripi) au fost fotografiate de un artist! Minunat!

Mai multe zane (mici creaturi cu picioare, brate si aripi) au fost fotografiate de un artist! Minunat!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

zaneUn artist din Marea Britanie a capturat mai multe imagini in care se observa ceea ce par a fi mai multe creaturi mici, cu brate, picioare si aripi, adica niste zane zburatoare.

Muzicianul John Rutledge a observat aceste fiinte translucide, atunci cand s-a apropiat de un camp, in apropiere de Newbridge, Tara Galilor. Micile creaturi falfaind in soarele de vara constituie dovada unui fenomen paranormal, crede John.

Facand un zoom pe fotografie, pentru a privi mai indeaproape, micile creaturi par sa aiba o pereche de aripi stralucitoare, dar si brate si picioare. Uitandu-ne la siluete, ele par sa aiba caracteristici umane, avand in plus aripi, semanand cu aspectul magic si traditional al zanelor.

Artistul, in varsta de 39 de ani, crede ca el a adus la lumina unul dintre cele mai mari mistere ale lumii, dupa ce a capturat aceasta fotografie misterioasa.

zane 1

zane 2

zane 3

zane 4

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.