Cum oamenii sunt manipulati sa devina roboti, fara constiinta si fara acces la suflet

Social Media

Asa cum spunea renumitul autor si istoric Graham Hancock in lucrarea sa „Razboiul asupra constiintei”, exista un efort deliberat de a impiedica oamenii sa exploreze vastul potential al mintii lor. Pentru a controla o populatie, masele trebuie sa fie programate prin „vraji” provocate de corporatii corupte, de programe culturale de auto-distrugere si de manipularea diabolica a noosferei.

Pentru a influenta in continuare constiinta umana in lumea noastra, mintea este tintita si slabita de un adevarat „atac toxic”. Fluorura de sodiu, un compus chimic anorganic si un produs rezidual toxic din industria aluminiului, este una dintre principalele toxine folosite de elita pentru a creste susceptibilitatea noastra la mesajele subliminale si la controlul mintii. Prin „narcotizarea” unei zone din lobul occipital stang al creierului, fluorura face ca oamenii sa devina docili, pasivi, deconectati si ascultatori.

Fluorul este utilizat astazi ca unul din ingredientele de baza ale unor medicamente psihotrope si este, de asemenea, un ingredient-cheie in otrava de sobolan si in gazul sarin (Fluorura de izopropil-metil-fosforil). Fluorul este utilizat in pasta de dinti, dar si in apa potabila. Prima utilizare a apei potabile fluorurate a avut loc in lagarele naziste din Germania, fiind folosita de catre Gestapo, care a folosit fluorura pentru a steriliza oamenii si a forta oamenii sa se supuna.

Un efect chiar mai daunator al expunerii la fluor este calcificarea glandei pineale, care separa o persoana de natura spirituala. Fluorul „incorporeaza” glanda pineala intr-o coaja artificiala, deconectand sufletul si constiinta superioara de la „biocalculatorul” cunoscut sub numele de creier. Fara acces la suflet, creierul uman devine mecanic, robotic si fara constiinta in functionarea lui, facand sa devina usor controlat de programarea sociala.

Scopul principal in otravirea in masa cu fluorura este crearea unei populatii de oameni supusi, ascultatori, neinteligenti, si nu ganditori adevarati, razboinici, artisti sau eroi. Acest lucru este evident in orasele noastre moderne, in care fiintele umane apar acum ca niste zombi sclavi intr-o matrice de consumism si concurenta fara spirit.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply