Auziti vibratii interioare, fara explicatii? E posibil sa fie un semn de la ghizii dvs spirituali…

Social Media

Ati observat ca ati inceput sa auziti vibratii in interiorul vostru? Ori auziti un fel de frecventa inalta? Daca da, probabil ca v-ati intrebat cauza. Aceasta senzatie poate fi un pic derutanta; asadar, intrebarea ramane: „De ce vi se intampla asta?”

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca exista multe explicatii fizice pentru a auzi vibratiile inalte. Este posibil sa suferiti de o afectiune medicala, deci este intotdeauna intelept sa discutati mai intai cu medicul dvs., pentru a exclude orice problema medicala sau de natura fizica, mai ales daca vibratia pe care o experimentati este una persistenta.

Tinitusul este o afectiune bine cunoscuta si provoaca aparitia in urechi a unui sunet asemanator unui tarait. Tinitusul nu are o cauza directa cunoscuta, dar poate fi un simptom al unei infectii auriculare, prezentei corpilor straini in urechi, alergiilor, tensiunii arteriale crescute (hipertensiunea arteriala), anemiilor sau unei conditii cunoscute sub numele de boala Meniere (acumularea de lichid in exces la nivelul canalelor urechii interne producand ameteala si pierderea auzului).

In plus, multe aparate electronice emit frecvente inalte, pe care unii oameni mai sensibili le pot percepe. S-a dovedit stiintific ca adolescentii si copiii pot auzi sunete cu vibratii mai inalte decat adultii.

Dar, cand nu este vorba de niciuna din cauzele prezentate mai sus, cand s-a exclus orice cauza fizica pentru ceea ce auziti, atunci trebuie sa stiti ca auzul frecventelor inalte poate avea o origine spirituala:

* Un semn al trezirii spirituale: Va vine sa credeti sau nu, dar aceste vibratii pe care le auziti pot fi un semn al trezirii spirituale! Pe masura ce va ridicati vibratiile si progresati in evolutia spirituala, incepeti sa va regasiti in taramurile vibrationale mai inalte. Vi se deschid noi portite si deveniti mai constienti de tot ceea ce se intampla dincolo de ceea ce puteti percepe doar cu simturile fizice. In acelasi timp cu auzul vibratiilor inalte, mai pot aparea si alte semne, ca o senzatie de lumina, furnicaturi sau tulburari de somn.

* Un semn al ghizilor vostri spirituali sau al prezentei ingerilor: De exemplu, mergeti intr-un magazin si auziti brusc o frecventa clara in urechea stanga. E posibil ca acest lucru sa fie un semn ca trebuie sa acordam atentie si sa ne folosim simturile subtile pentru a primi restul mesajului de la ghizii dvs spirituali.

* O vibratie inteligenta a lui Dumnezeu: O alta explicatie spirituala pentru a auzi un zumzet, o frecventa inalta sau un buzz in ureche, care nu este legata de o afectiune fizica, este aceea ca este vocea lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa va acordati pe vibratia Sursa a Universului. Sunetul „Aum” se spune ca este vibratia Divinului, iar unii cautatori spirituali si initiati spun ca au auzit acest zumzet divin in timpul sau dupa o meditatie. Acest sunet este adesea auzit in urechea dreapta si se poate intampla in mod spontan.

* Un semn al inaltarii spirituale: Planeta noastra si, de fapt, intregul Universul au parte de o ascendenta permanenta. Ascensiunea este procesul de crestere a frecventei. Acest lucru se intampla la nivel planetar, personal si colectiv. Vibratiile auditive reprezinta un fel de semn ca aceasta schimbare chiar se intampla, ca va treziti dimensiunile superioare, fiind cu adevarat fiinta spirituala divina in forma fizica.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply