O batrana pretinde ca in ultimii 64 de ani a baut doar Pepsi – fara apa sau alte bauturi!

Ziarul The Guardian ne prezinta povestea unei batrane de 77 de ani, din Surrey (Marea Britanie), care pretinde ca a baut 4 doze de Pepsi in fiecare zi, in ultimii 64 de ani, asadar de la varsta de 13 ani! Ea spune ca nu poate sa bea altceva, nici macar apa sau alt suc, iar atunci cand e sete isi scoate doza de Pepsi si o da pe gat. Mai mult decat atat, batrana sustine ca nu ar bea ceva foarte asemanator, cum ar fi Coca-Cola, deoarece s-a obisnuit doar cu Pepsi si se pare ca i-ar fi fidela acestei bauturi pana la moarte!

Povestea este cu atat mai incredibila, cu cat se stie ca, in general, pentru oameni, bauturile de tip cola sunt destul de daunatoare sanatatii umane. Asta daca nu cumva acest articol este pur si simplu o facatura, o actiune de marketing platita de Pepsi (nu se poate exclude lucrul acesta). Ce… ii atat de greu sa gasesti o batrana si sa-i oferi o suma de bani, pentru a pretinde ca toata ziua ea consuma doar Pepsi? Nimic imposibil in ziua de azi.

Dar, daca povestea e adevarata, atunci la un simplu calcul, batrana ar fi consumat pana in prezent circa 93.500 de doze de Pepsi! Daca batrana va mai trai si va consuma la fel, in circa 4 ani si jumatate ea va ajunge sa fi consumat 100.000 de doze de Pepsi! Impresionant, nu?

Oricum, un lucru e sigur: cand batrana va muri, nu va mai avea nevoie de imbalsamare. O va conserva suficient Pepsi-ul din organismul ei…

 

Be the first to comment

Leave a Reply