Realitatea Universului nostru holografic si al lumii astrale: un ciclu fara sfarsit!

Social Media

O proiectie astrala este o experienta extracorporala realizata fie in starea de veghe, fie in visele lucide sau in starea de meditatie profunda. In timpul unei astfel de experiente, sunteti constienti de lucrurile pe care le intalniti in timp ce va aflati in corpul fizic.

De fapt, spiritul vostru astral a parasit corpul vostru fizic si calatoreste intr-o alta dimensiune, in asa-numita lume astrala prin care glanda pineala sau „al treilea ochi” opereaza ca o antena cosmica, ajutand la transferul de semnale intre diferite planete si lumi dimensionale, dar avand si capacitatea vizionara de a vedea dincolo de spatiu si timp.

Multi oameni considera ca lumea astrala nu este altceva decat o experienta a mintii, dar un document CIA recent publicat sugereaza ca lumea astrala exista in totalitate. In timpul investigatiei, CIA a descoperit nu numai existenta lumii astrale, dar a ajuns la concluzia ca Universul nostru este holografic, creandu-se in mod constant si distrugandu-se intr-un ciclu neincetat.

Potrivit studiului, mintea umana este, de asemenea, o holograma care se potriveste hologramei universale prin intermediul schimbului de energie. Deci, asta inseamna ca realitatea noastra nu este altceva decat o holograma creata prin proiectia gandirii (constiintei) in corpul fizic, acesta nefiind altceva decat carcasa temporara a corpului nostru astral, putand calatori la infinit in alte dimensiuni fara limite.

Daca acest lucru e adevarat, atunci intr-adevar exista viata dupa moarte, dar numai ca si corp astral care (uneori) se intoarce temporar intr-un nou corp fizic (prin reincarnare), asa cum arata documentul CIA, intreg procesul fiind un ciclu fara sfarsit.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply