Ce legi misterioase se afla in spatele efectului de piramida?

Social Media

Am vorbit mai demult despre efectul de piramida (http://www.almeea.ro/efectul-de-piramida/).  Dr. Serge V.King, referindu-se la teoriile care incearca sa explice fenomenele legate de efectul de piramida, a afirmat: „Incercati sa pastrati in minte doua intrebari: explica acea teorie toate manifestarile cunoscute ale fenomenului si poate fi ea folosita pentru a prevedea o manifestare inca nedescoperita? Actualmente nici o teorie privind energia piramidei nu raspunde multumitor acestor doua criterii”.

Din multitudinea de teorii care au incercat sa explice fenomenele implicate de efectul de piramida, pot fi amintite:

•   teoria vartejului de eter;

•   teoria radiatiei;

•   teoria magnetica;

•   teoria lentilei cosmice;

•   teoria energiilor multiple;

•   teoria energiei primare.

Formularea unei teorii unitare asupra efectului de piramida intarzie sa-si faca aparitia. Schull si Pettit arata in lucrarile lor ca „o noua energie care poate fi refractata, reflectata, polarizata optic, poate fi cuplata cu alte energii si poate provoca efecte asemanatoare frecarii, electricitatii si radiatiei luminoase, se dezvolta in asemenea structuri”. La cercetarea campului energetic al piramidei au fost folosite de catre L.Alvarez, laureat al Premiului Nobel pentru fizica in 1968, numai metode stiintifice verificate in cadrul unui program la care au luat parte numeroase institutii din SUA si Egipt. Din investigatiile efectuate s-a constatat ca fenomenele nu se incadreaza teoretic in legile cunoscute ale stiintelor naturii. Dr.W.Reich, a denumit aceasta energie orgonica (vezi aici http://www.almeea.ro/energia-orgonica-a-dr-wilhelm-reich-aprobata-de-einstein-dar-respinsa-de-industria-farmaceutica-mondiala/) si a afirmat ca aceasta este energia vitala care inconjoara toate obiectele si fiintele planetei.

Intriga ideea ca unele ramasite ale tehnicii electromagnetice din antichitate ar putea proteja si astazi unele secrete inca neelucidate ale piramidelor egiptene, referitoare la existenta unor incaperi sigilate in interiorul constructiilor. In urma sondarii structurilor interioare ale piramidei lui Kefren de la Giseh, a maselor de piatra, cu ajutorul razelor cosmice, de catre dr. Amr Gohed, de la Universitatea Ein Shams, Cairo (care a folosit printre altele si un computer deosebit de performant) desi testele au fost realizate cu deosebita competenta, inregistrarile facute intr-o anumita perioada de timp asupra aceleiasi zone nu se asemanau deloc, diferind de la o zi la alta.

Referindu-se la acest aspect, dr. Gohed a afirmat: „Desfide toate legile cunoscute ale electronicii si ale stiintei si este imposibil din punct de vedere stiintific! In piramida actioneaza anumite influente care nu tin seama de legile stiintei”, iar intr-un articol din Times se afirma: Sperantele unor mari descoperiri s-au limitat la o multime de simboluri lipsite de sens”. Ceea ce ni se pare o incalcare a legilor stiintei, in cazul acesta poate fi pur si simplu actiunea altor legi, ori folosirea sau modificarea unor legi pe care nici astazi nu le intelegem, tensiuni si eforturi ce reprezinta fortele ascunse ale pamantului, planetelor, Soarelui, Lunii si stelelor.


Social Media

3 Comments

Leave a Reply