Constiinta umana este prezenta inca din momentul conceptiei trupului? Doua fragmente misterioase din Biblie

Social Media

Constiinta omului este prezenta la crearea corpului sau, asa cum asista si la inmormantarea lui. Constiinta astrala a omului cu care putem vorbi prin meditatie stie in orice moment ce se intampla in interiorul corpului embrionului uman. El stie inaintea mamei ca aceasta a ramas gravida si stie ce sex are copilul. El ne comunica momentul cand inima embrionului incepe sa bata si ne comunica cand incepe sa se formeze fiecare parte din organismul sau.

Spiritul care se reincarneaza aduce cu sine intreaga maturitate si cunostintele acumulate in nenumaratele sale reincarnari. Este posibil ca constiinta nou-nascutului sa fie mai in varsta si mai inteleapta decat a propriilor parinti.

Constiinta copilului percepe gandurile parintilor si ale anturajului. Desi scoarta cerebrala nu s-a format la un embrion de 2-3 luni, constiinta spiritului realizeaza daca mama sa a pus in gand sa-l scoata afara printr-un chiuretaj. El face ca embrionul sa intre intr-o agitatie.

Spiritul controleaza ceasul biologic de dezvoltare al embrionului. El stie locul si timpul cand trebuie sa se formeze fiecare organ al corpului. Proorocul Ieremia (Ieremia 1:5) spune cuvintele lui Dumnezeu: „Inainte de a te fi zamislit, in pantece te-am cunoscut si inca inainte de a iesi din pantece te-am sfintit si te-am numit prooroc pentru popoare”.

Apostolul Pavel spune: „Dumnezeu m-a ales din pantecele mamei mele si m-a chemat prin harul sau sa descopere pe fiul sau intru mine pentru ca sa-l binevestesc la neamuri” (Galateni 1, 15-16).


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply