Uimitoarele efecte ale apei tinute sub piramida! Va vindeca de o multime de boli!

Social Media

apa de piramidaDespre efectul de piramida s-au scris nenumarate carti – unele intr-un stil stiintific, altele intr-o maniera mai fantezista – insa valabilitatea fenomenului nu poate fi contestata. S-a demonstrat ca majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in campul de forta al unei piramide construite, pastrand proportiile celebrei piramide care adaposteste mormantul faraonului Keops. Cel mai puternic efect se obtine atunci cand organismele sunt plasate intr-un loc situat la o treime de la baza piramidei si la doua treimi de varful ei.

S-a constatat ca nu numai organismele vii, ci chiar si materia neinsufletita capata proprietati deosebite atunci cand sunt introduse in piramida. Apa tinuta in piramida (plasata la o treime de baza) devine, din punct de vedere microbiologic, mai pura, se pastreaza mai mult timp si, mai ales, atunci cand este administrata organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de crestere si efecte curative pentru o lista foarte lunga de afectiuni.

Pentru a obtine apa de piramida ai nevoie de o piramida, pe care o poti construi singur sau o poti cumpara de la magazinele naturiste. Cel mai bun material pentru constructia acestor piramide miniaturale este, se pare, cuprul. Efectul este cu atat mai puternic, cu cat piramida este mai mare. Vasul in care este pusa apa este cel mai bine sa fie facut din portelan sau sticla. Locul in care se plaseaza vasul trebuie sa fie situat la o treime de baza piramidei.

Apa folosita va fi, de preferinta, de izvor sau plata. In ultima instanta, poate fi folosita si apa de robinet, dar efectul va fi mai slab. Timpul de pastrare a apei de piramida trebuie sa nu depaseasca 24 de ore. Apa de piramida nu se fierbe, nu se mai prepara in nici un alt mod. Durata curei cu apa de piramida va fi mai mare de 14 zile si nu va depasi 3 luni consecutiv (cu doua saptamani pauza). Pe parcursul curei va fi bauta, in loc de apa obisnuita, doar apa de piramida, excluzandu-se in acelasi timp din alimentatie, pe cat se poate, hrana toxica, care ar putea perturba asimilarea energiei specifice acestei ape (alimentele cu aditivi sintetici, carnea, margarina, zaharul).

Apa se tine timp de 24 de ore, ca regula generala si se pastreaza in sticle inchise cu dop. Valabilitatea este de 2 saptamani la temperatura camerei si de o luna, la frigider. In primele zile se beau cantitati mai mici, pentru obisnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenteaza.

Consumata in locul apei potabile, apa de piramida stimuleaza eliminarea toxinelor, activeaza si echilibreaza metabolismul, fortifica sistemul imunitar, dinamizeaza circulatia sanguina si incetineste procesele oxidative din organism. Este indicata pentru afectiuni renale, hepatice, pancreatice si pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infectii, imbatranire precoce.

Este benefica si in caz de astenie, constipatie, bolile de piele, tulburari de asimilatie, apetit dereglat, afectiuni digestive (colite, enterite, anaciditate). Dintre bolile mai grave, in care administrarea apei de piramida are efecte de exceptie, mentionam: cancerul, scleroza in placi, bolile virale recidivante, marea majoritate a afectiunilor autoimune.


Social Media

3 Comments

  1. Bună tuturor. Am citit articolul do dacă cineva știe câte sunt proporţiile pentru construirea piramidei, îl rog să le spună. Mă interesează pentru un vas de aproximativ 3 litri sau mai mult. Și cum se calculează o treime din piramidă? Nu am fost niciodată bun la matematică. O treime pana la jumătatea vasului sau la începutul (fundul vasului) sau sfârșitul (gura) vasului. Și dacă fac o piramidă deasupra patului, care ar fi proporţiile piramidei.

Leave a Reply