Nici nu va inchipuiti ce lucruri incredibile vi se pot intampla daca puneti un cub de gheata aici, in spatele gatului!

punct cub de gheataCu totii ne dorim sa traim mai mult, sa aratam mai tineri, sa avem mai multa energie si sa ducem o viata mai completa, nu-i asa? Cum putem obtine toate aceste lucruri? Desigur, mancand sanatos, fiind activi, pastrand mintea ascutita si nefacand activitati cu risc ridicat de pericol. Aceasta este o modalitate.

Dar, se pare, ca exista o alta modalitate. Un cub de gheata si cateva momente din timpul dvs. va pot ajuta si mai mult. La baza capului vostru, pe gat, exista un punct cunoscut ca Feng Fu. Este un punct presiune, chiar in partea de sus a gatului. Daca puneti gheata pe el in mod regulat, o adevarata intinerire incepe in corpul vostru. Daca erati bolnav, simtiti cum boala parca incepe sa se evaporeze si va veti simti mai energici si pur si simplu mai fericiti.

Intindeti-va pe stomac si puneti un cub de gheata la punctul Feng Fu. Lasati-l acolo timp de 20 de minute. Puteti utiliza, de asemenea, un bandaj pentru a lasa acolo cubul de gheata, daca aveti treaba si trebuie sa stati in picioare. Aplicati acest lucru, dimineata devreme, dupa ce va sculati si apoi seara, inainte de culcare.

Ce se intampla daca aplicati acolo cubul de gheata?

* va imbunatateste calitatea somnului;
* va imbunatateste starea de spirit;
* ajuta la reglarea tranzitului intestinal;
* amelioreaza raceala;
* amelioreaza durerile de dinti si dureri de cap;
* ajuta la ameliorarea bolile cardiovasculare;
* ajuta la rezolvarea problemelor tiroidiene;
* va imbunatateste sanatatea mintala.

Be the first to comment

Leave a Reply