marți, decembrie 6, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalExista un cristal imens ascuns in pamant si care poate "energiza" Marea...

Exista un cristal imens ascuns in pamant si care poate „energiza” Marea piramida egipteana?

Exista un cristal imens ascuns in pamant si care poate „energiza” Marea piramida egipteana?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In incredibila carte „Crucea energetica a Terrei”, ni se vorbeste despre un mare cristal, ascuns in pamant, si care pus acolo unde e locul (pe Marea Piramida din Egipt), vor rezulta niste energii „metafizice”, dincolo de intelegerea noastra. Citez din aceasta carte:

„Cristalul se afla pe Terra. El este ingropat in Muntii Pirinei, la o adancime de 26 de metri in pamant. Cristalul va fi descoperit astfel: un grav accident aviatic se va produce deasupra locului unde este ingropat cristalul. Cand se vor efectua cercetarile pentru elucidarea cauzei accidentului, atunci cei insarcinati cu acele cercetari vor descoperi cu aparatele cu care vor fi dotati, anumite vibratii, anumite unde energetice care nu vor putea fi ignorate. Apoi alti si alti cercetatori vor veni si vor studia acele vibratii, pana le vor putea localiza punctul de emitere si apoi se vor face sapaturi.

Astfel, odata cu descoperirea cristalului, se va sapa in jur si se va incerca ridicarea lui, dar nu va fi posibila. Nimic din ceea se bazeaza pe cunoastere fizica nu va clinti din loc acel cristal. Atunci, isi vor aduce aminte, gratie unor imprejurari, ca a scris cineva nu cu mult timp in urma despre descoperirea cristalului. Vor fi chemati fel de fel de oameni de stiinta care studiaza parapsihologia. Se va incerca prin diferite metode sa clinteasca cristalul, dar va fi un efort zadarnic. Apoi vor fi invitati ocultisti, metafizicieni, cei care se ocupa cu aceste stiinte prin metode ezoterice.

Atunci se va gasi cheia – cheilor. Se va forma un cerc de 12 entitati. Acestea vor proceda la ridicarea si transportarea pana la locul destinat lui. Din acesti 12 mari initiati aflati la acea data pe Terra, 6 sunt romani: ei locuiesc in Romania”.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.