Aflati in ce dimensiune (stare de constiinta) traiti: 3D, 4D sau 5D

Nu exista nicio indoiala ca in acest Univers exista alte dimensiuni. Poate ca le-ati vazut singuri in visele voastre sau prin calatoria astrala. Asa cum avem dimensiuni diferite in acest Univers, avem si stari dimensionale diferite ale constiintei. Aceste dimensiuni disponibile pentru noi pe Pamant sunt denumite dimensiunea a 3-a (3D), dimensiunea a 4-a (4D) si dimensiunea a 5-a (5D).

Aceste dimensiuni nu sunt locuri reale, ci mai degraba stari de constiinta. Aici, pe Pamant, traim cu totii in 3D, 4D, 5D sau intr-o combinatie a celor trei. De fapt, este foarte probabil ca majoritatea oamenilor de pe Pamant sa se deplaseze inainte si inapoi prin doua sau trei dintre aceste stari dimensionale ale constiintei, in functie de locul in care se afla in viata lor.

Chiar daca toti traim pe aceeasi planeta si suntem inconjurati de aceeasi lume, perceptia noastra asupra ei va fi diferita in functie de starea de constiinta pe care o alegem sa o vedem. Cei care percep lucrurile din 3D vor trece prin viata mult diferit fata de cineva care percepe lucrurile dintr-o stare de tip 5D.

Daca sunteti curios care este starea dimensionala a constiintei voastre, iata o scurta explicatie a fiecaruia:

1) Trairea in dimensiunea 3D.

Constiinta 3D priveste lucrurile dintr-o stare pur fizica. Voi sunteti vazuti ca un individ, care este separat de ceilalti.

Viata inseamna „supravietuirea celui mai puternic” si sunteti identificati prin modul in care va aratati, prin treaba pe care o aveti, prin masina pe care o conduceti sau prin oamenii cu care va inconjurati. Va simtiti groaznic daca pierdeti ceva sau nu aveti destule.

Lucrurile sunt percepute ca fiind bune sau rele, iar viata este o competitie. Va simtiti mult mai bine daca aveti bani si statut social. Gandurile voastre nu au putere asupra realitatii voastre si ceea ce va vine in viata este pur si simplu o coincidenta. Va bazati doar pe cele 5 simturi pentru a trai.

Exista o multime de bucurii in viata trai in starea 3D, dar durerea si emotiile mai profunde pot fi dificil de gestionat. Intr-o stare 3D nu exista nicio dorinta de a privi lucrurile dintr-un punct de vedere mai profund. Viata este traita la suprafata si nu exista dorinta de a intelege sensul din spatele lucrurilor.

2) Trairea in dimensiunea 4D.

Cand sunteti in 4D, este usor sa calatoriti inapoi la o stare 3D; cu toate acestea, acest salt in constiinta este mult mai dificil cand ajungeti la o stare de 5D.

Constiinta 4D incepe sa se trezeasca la ideea ca suntem cu totii conectati si ca viata este mai mult decat ceea ce vedem. Gandurile sunt mai profunde si pot schimba modul in care este perceputa realitatea. Dualitatea si ideea de bine si de rau sunt inca experimentate, dar in spatele lor exista mai multa compasiune si intelegere.

Exista o deschidere catre importanta dietei, meditatiei si a unui stil de viata sanatos. Ceea ce introduceti in corpul dvs. devine important si exista dorinta de a acorda atentie modului in care actiunile dvs. influenteaza mediul si pe cei din jurul vostru.

Exista o dorinta puternica de a-ti gasi scopul si de a-ti urma pasiunile. Intelegeti ca viata este destinata sa va bucurati si ca sunteti vrednic sa traiti viata visurilor voastre. Percepeti lumea cu 6 simturi, intuitia dvs. incepand sa creasca si sa se extinda. Cautati o semnificatie mai profunda pentru viata si puteti incepe sa vedeti sincronicitatea si magia Universului.

3) Trairea in dimensiunea 5D.

Odata ce ajungeti la o stare de constiinta 5D, este foarte dificil sa va intoarceti la o stare 3D. Din acest nivel al constiintei incepeti sa intelegeti ca suntem cu totii Unul si ca suntem cu totii conectati. Viata devine o aventura a cresterii si nu exista niciun lucru bun sau rau. Exista un scop mai inalt pentru toate lucrurile si fiecare experienta are sens.

Exista sentimente mai puternice de dragoste si de conexiune cu ceilalti, cu planeta noastra si chiar cu galaxiile din jurul nostru. Iubirea si compasiunea domnesc, iar toata lumea este considerata a fi egala. Exista dorinta de a trai intr-un loc de autenticitate pura. Intelegeti ca scopul vostru este sa va traiti adevarul si sa cautati bucuria.

Din aceasta stare, stiti ca nu exista concurenta si ca in Univers exista destule pentru toata lumea. Simtiti emotii coplesitoare de dragoste si compasiune pentru viata, pentru Pamant si pentru stele. Intuitia dvs este extrem de puternica si va simtiti legati de fiintele angelice.

Este important sa ne amintim ca aceste stari de constiinta nu sunt „mai bune” sau „mai proaste” decat celelalte. Fiecare suflet de pe acest Pamant are propriul lui drum si motivele proprii pentru alegerea starii dimensionale in care traieste.

Be the first to comment

Leave a Reply