Iata o alta dimensiune a INIMII UMANE

Social Media

Afla ce spune stiinta despre Inteligenta INIMII care atunci cand este in starea potrivita, te poate feri de boli si suferinta fizica.

Cu toate aparatele “moderne ale doctoriilor” si descoperiri medicale inca se moare de cancer si de alte boli! Sau dupa operatie chirurgicala de 55 000 de euro, omul decupat cu parti din corp extrase, ramane fizic si/sau psihic dezafectat. Eventual sa depinda de vreun aparat sau ceva chimic sa-l tina in viata. Sau e mai rau decat inainte de operatie

Deci medicina traditionala bazata pe reparatii stil service auto mecanic si produse chimice este departe de a rezolva cauza problemelor de sanatate.

Problemele principale in medicina alopata sunt:

  1. Nu se ia in considerare decat CORPUL FIZIC. Si se lucreaza DOAR cu CORPUL FIZIC. Fara a tine cont de CORPUL EMOTIONAL si MENTAL AL PERSOANEI. Ca sa nu mai vorbim de ENERGIA SPIRITUALA. La ce ne mai rugam la Dumnezeu sau facem rugaciuni si slujbe de botez, cununie, inmormantare daca nu exista SPIRIT/SUFLET un aspect NON-Fizic al omului??
  2. Se actioneaza la efect nu la cauza … (nu vorbim de un accident mecanic cum sunt cele de masina) ci vorbim de formarea unor boli precum cancer, diabet, depuneri de grasime pe vasele de sange, probleme de sistem nervos etc. care se formeaza in timp nu apar spontan peste noapte. Cand omul devine nervos se face rosu la fata si ii creste tensiunea; ce SIMTI / STII ca este cel mai bine de facut? ii dai pastile/medicamente de scazut tensiunea sau il educi sa se relaxeze, sa nu mai injure (daca e cazul), sa gaseasca solutii cu detasare fara nervi care il pot face sa actioneze distructiv pentru toatea lumea din jur. Poate nu a inteles bine situatia si s-a enervat degeaba si atunci cand se relaxeaza … tensiunea dispare NATURAL fara a fi necesare chimicale in organism, nu-i asa? Deci corpul FIZIC reflecta STAREA MENTAL-EMOTIONALA a omului.

Desigur si mancarea si apa (combustibilul organismului) contribuie la o stare buna sau proasta. Dar asta este o discutie vasta si va fi separata in alt articol daca imi vei solicita 🙂

MEDIUL este foarte foarte important pentru accelerarea vindecarii unei persoane!

MEDIUL INTERN – il creeaza singura – ganduri si emotii. Este desigur un mediu stimulat, influentat foarte mult de mediul exterior.

Iata aici un video important despre acest subiect, bazat pe cercetari stiintifice:

EPIGENETICA– doctor Bruce Lipton, specialist in biologie celulara cuantica

De asemenea vezi un video important despre corelatia intre Inima fizica si Emotii:

Iata ca INIMA UMANA este mai MARE si mai IMPORTANTA decat se invata in scoala

 

OMUL ESTE UN SISTEM ENERGETIC. BIO-ELECTRO-MAGNETIC. Gandurile si Emotiile sunt Electro-magnetice. (de aceea activitatea inimii si a creierului se masoara cu electro-encefalograf si eletro-kardiogram)

Institutul care a prezentat prin filmele de mai sus, cercetariile despre inteligenta inimii si campul energetic generat de inima se numeste Institutul HeartMath. Este localizat in California, SUA. Au peste 19 ani de cercetare asupra inteligentei inimii si managementul stresului. Este institut de renume international si recomandat de peste 100.000 de medici, terapeuti, directori, manageri, profesori universitari si atleti de renume din peste 50 de tari.

 

STAREA EMOTIONALA POZITIVA este VITALA, este FUNDATIA SANATATII FIZICE!

Inima genereaza cel mai mare camp electromagnetic din corp si astfel toate celulele, organele sunt imbaiate in acel camp electromagnetic. Astfel orice schimbare a ritmului inimii va produce schimbari in tot organismul si implicit influenteaza sanatatea si performantele fizice si mentale.

Emotiile pozitive, meditatia realizata corect, rugaciunea Inimii, anumite tipuri de muzica, induc COERENTA INIMII generand cea mai buna stare fiziologica posibila in care esti simultan: relaxat, Vigilent si Revitalizat permanent!

Scurt şi la obiect: Inima este şefa! Da este! De ce? Pentru că:

  • Studiile realizate de Institutul HeartMath au arătat că inima este cel mai puternic generator de energie electromagnetică din corpul uman?
  • Câmpul electric al inimii este de aproximativ 60 de ori mai mare în amplitudine decât activitatea electrică generată de creier?
  • Câmpul magnetic produs de inimă este cu mai mult de 5000 de ori mai mare în putere decât câmpul generat de creier.
  • Energia electromagnetică a inimii nu numai că înglobează fiecare celulă a corpului uman, ci se extinde în toate direcțiile în spațiul din jurul nostru.
  • Câmpul inimii tale atinge oamenii de lângă tine pe o rază de 2,8 – 3 metrii (și poate la nivele și mai subtile chiar mai mult!)
  • Semnalele cardiace a unei persoane poate afecta undele cerebrale ale alteia, și sincronizarea inimă-creier poate avea loc între două persoane atunci când acestea interacționează.
  • Cercetările efectuate la Institutul de HeartMath sugereaza că prin câmpul inimii se transferă informații. Inima este un operator important de transport de informații!
  • Acum poţi realiza că a doua inimă este inima energetică!

Tu CUM ITI MENTII STAREA DE BINE?

CARE SUNT CELE MAI EFICIENTE METODE PE CARE LE-AI DESCOPERIT DE A-TI CRESTE STAREA EMOTIONALA DE BINE?! Lasa-ne un comentariu mai jos.

In articolul urmator Ian Ramon va publica o Tehnica Rapida de a aduce Inima in Coerenta. Este starea in care corpul, mintea si inima functioneaza la UNISON, armonios si eficient. Iar persoanele in Starea de Coerenta functioneaza la capacitatea MAXIMA atat fizic cat si intelectual.

Cu practica aceasta stare o poti avea moment fara a fi necesar nici un aparat, ci anumite optimizari importante interne ale organismului fizic si energetic. Cam toti Sportivii Olimpici sunt antrenati special pentru aceasta stare. Insa nu doar olimpicii care beneficiaza de antrenor zilnic pot avea starea de Coerenta ci si tu!  Pentru ca exista un curs special destinat Ultra-optimizarii energetice umane si a dezvoltarii trairii din inima pentru a fi in cea mai buna stare in fiecare moment. (daca mintea iti sopteste: “nu esti pregatit(a), atunci spune-i “ba da, pentru ca nu eram pe frecventa sa primes ascest mesaj”)

Astfel te anunt ca in perioada 23-26 Martie 2017, va fi organizat la BUCURESTI un atelier MERKABA INIMII cu Anne Marie si Ian Ramon in care vei primi vindecari emotionale pana la nivel de vieti anterioare, ghidarea pas cu pas de a patrunde in spatiul sacru si micul spatiu al inimii tale astfel incat sa activezi cel mai puternic biocamp Energetic pentru Imunitate, Vindecare si Evolutie Spirituala – poarta catre consiinta superioara….si mult mai mult. Afla detalii pe www.universulsacru.ro

PS: daca doresti sa participi foloseste codul promo “ALMEEA bonus” la inscriere pentru ca obtinut de la  organizatori un bonus exclusiv comunitatii noastre. Astfel daca te inscrii folosind codul promo “ALMEEA bonus”  si participi la atelier primesti inca o sedinta de 50de euro de vindecare de grup. Detalii afla de la organizatori.

 


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply