Enigmatica teletransmisie psihica a unui calugar budist

Istoria consemneaza existenta unor personaje misterioase, care, desi au jucat un rol deosebit in evenimentele majore prin care au trecut unele popoare, si-au invaluit intr-o aura de mister atat originea, cat si mobilul actiunilor lor, aspecte ce pot indica o posibilii apartenenta la o alta civilizatie.

In 1920, pe cand se afla la manastirea Narabachi Kure (vestul Mongoliei), scriitorul si ocultistul polonez Ossendowski a avut parte de o experienta tulburatoare.

Intrebat de un lama daca doreste sa afle ce se intampla cu familia sa, ramasa la mii de kilometri distanta, in mijlocul unor violente framantari sociale, inginerul a raspuns afirmativ. Cateva secunde mai tarziu, spatiul intunecat spre care i se spusese sa priveasca, s-a luminat treptat, animat de ceva asemanator unor fuioare de fum. Ele s-au ordonat rapid, materializand imaginile tridimensionale extrem de clare ale sotiei si ale altor membri ai familiei polonezului, surprinsi in activitati curente.

Teletransmisia psihica a durat cateva minute, apoi zona spre care privise a devenit la fel de obscura ca si inainte, fara ca el sa poata afla mecanismul prin care fusese realizata.

Be the first to comment

Leave a Reply