marți, decembrie 6, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalEnigmatica teletransmisie psihica a unui calugar budist

Enigmatica teletransmisie psihica a unui calugar budist

Enigmatica teletransmisie psihica a unui calugar budist

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Istoria consemneaza existenta unor personaje misterioase, care, desi au jucat un rol deosebit in evenimentele majore prin care au trecut unele popoare, si-au invaluit intr-o aura de mister atat originea, cat si mobilul actiunilor lor, aspecte ce pot indica o posibilii apartenenta la o alta civilizatie.

In 1920, pe cand se afla la manastirea Narabachi Kure (vestul Mongoliei), scriitorul si ocultistul polonez Ossendowski a avut parte de o experienta tulburatoare.

Intrebat de un lama daca doreste sa afle ce se intampla cu familia sa, ramasa la mii de kilometri distanta, in mijlocul unor violente framantari sociale, inginerul a raspuns afirmativ. Cateva secunde mai tarziu, spatiul intunecat spre care i se spusese sa priveasca, s-a luminat treptat, animat de ceva asemanator unor fuioare de fum. Ele s-au ordonat rapid, materializand imaginile tridimensionale extrem de clare ale sotiei si ale altor membri ai familiei polonezului, surprinsi in activitati curente.

Teletransmisia psihica a durat cateva minute, apoi zona spre care privise a devenit la fel de obscura ca si inainte, fara ca el sa poata afla mecanismul prin care fusese realizata.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.