Horoscopul anului 2014: aflati ce va rezerva astrele

Social Media

horoscop 2014De-a lungul deceniilor, fiintele umane au fost mereu ingrijorate de ceea ce le rezerva viitorul. De aceea, oamenii devin curiosi si sunt dornici sa stie ce se va intampla cu ei in viitor. In astfel de cazuri, horoscopul si previziunile astrologice ii ajuta sa se familiarizeze cu destinul lor.  Iata care sunt previziunile ce le ofera anul 2014.

Cei nascuti sub semnul pamantului (in zodia Taurului, Fecioarei si Capricornului), sunt persoanele cele mai stabile si mai coerente in natura lor; ele nu sunt foarte spontane, dar sunt destul de constiente de necesitatea de a-i servi pe altii (fiind gata de altruism). Anul 2014 le va aduce admiratie si gratitudine din partea altora in tot anul.

Cei nascuti sub semnul focului (zodia Berbecului, Leului si Sagetatorului) sunt persoane carora le place sa preia controlul asupra situatiei. In anul 2014, acesti oameni se vor confrunta cu o multime de activitati si actiuni rapide. Unul dintre principalele puncte-cheie ale semnului focului este perseverenta in obtinerea a ceea ce-si doresc.

Zodiile Gemenii, Balanta si Varsatorul au ca principal semn aerul. Persoanele nascute in aceste zodii sunt foarte schimbatoare si flexibile, iar anul 2014 le va aduce multe schimbari.

Zodiile apei (Rac, Scorpion si Pesti) sunt caracteristice oamenilor secretosi, care simt nevoia de profunzime. In anul 2014, semnele de apa trebuie sa se adapteze la diferite tipuri de situatii, incidente si relatii.

In conformitate cu predictiile lui 2014, Scorpionii si Capricornii se vor bucura de momente magice, atat din punct de vedere financiar, cat si a relatiilor romantice si a distractiei. In mijlocul lui 2014, Scorpionii vor trece prin faze romantice deosebite. Capricornul va avea parte de noi transformari, ca de exemplu construirea unei case.

Pentru oamenii din Berbec, 2014 va fi un an mult mai usor in comparatie cu 2013. Ei se vor bucura de rutina de zi cu zi. Aceste persoane pot renunta la placere pentru a-si construi propria lor securitate financiara.

Cei din zodia Leului si a Balantei vor avea un succes material mai mare in anul 2014, in special in jurul datelor lor de nastere. Nascutii din zodia Fecioarei vor cauta mai multe aventuri; oricum, anul 2014 este ideal pentru ei in urmarea unor studii sau in schimbari de cariera.

2014 este un an cum nu se poate mai bun pentru cei care sunt in cautarea unor relatii romantice, dar in special pentru cei nascuti in Pesti si Balanta. Pestii, pe de alta parte, vor deveni mai religiosi si mai spirituali.

Gemenii vor avea parte in 2014 de munca foarte multa, dar nu si de satisfactii financiare corespunzatoare. La mijlocul anului, Gemenii pot initia o noua relatie romantica.

Viata Sagetatorilor va deveni mai provocatoare in ceea ce priveste relatiile personale apropiate. Pentru unele persoane Sagetatoare, anul 2014 poate fi unul decisiv: ori isi consolideaza relatia, ori se despart. Sagetatorii pot, de asemenea, in 2014 sa se dedice profesiei lor adevarate.

Pentru Raci, anul 2014 va fi unul plin de distractie. Viata lor se afla pe drumul cel bun, iar ei se pot bucura astfel si de munca si de distractie. Creativitatea si originalitatea vor juca un rol important pentru Raci.

In anul 2014 este un an de varf pentru Varsatori. Va exista o problema cu o avere la mijlocul lui 2014, dar, la finalul anului, vor avea noroc.

Persoanele nascute in Taur se vor simti mai in siguranta in 2014 pe toate planurile (profesional, material si personal).


Social Media

3 Comments

Leave a Reply