Zodia Varsator (20 ianuarie-18 februarie)

Social Media

varsatorSemn Masculin, Fix, de Aer, avand drept metal plumbul sau uraniul, culoare subtila, indigoul, piatra pretioasa safirul sau opalul; verbul caracteristic – „a cunoaste”.

Semnul simbolizeaza fraternitatea, umanismul, progresul, libertatea si originalitatea. Nativul este deseori altruist, generos, sensibil, avand un temperament sanguin. Este un idealist si un optimist incorigibil, liberal si independent, deseori un veritabil revolutionar. Este instinctual si poate parea excentric si original, chiar ciudat. Neglijeaza aspectele cotidiene ale vietii, fiind mereu in cautarea unor emotii puternice, a noului cu orice pret, incercand sa descopere ceva prin care sa reformeze si sa perfectioneze societatea si viata semenilor sai. Este foarte legat de prieteni si colectivul in care se manifesta, simtindu-se bine in mijlocul lor; izolarea si viata retrasa il sufoca. Este o fire creatoare, mereu inovand sau inventand cate ceva, gasind o metoda noua pentru a face cave mai nou si mai util. Are o mare adaptibilitate de executie, se adapteaza usor in cele mai dificile situatii si conditii.

Este un dusman al convenientelor si traditiei, cautand mereu metode si cai originale. Are o mare curiozitate; ideile sale sunt adesea geniale; este dotat cu multa incapatanare si tenacitate. Forta sa de concentrare este uriasa, si deseori uita de restul limii. Este constient de propria sa valoare si nu stie sa fie modest. poate fi ilogic si incoerent – din dragoste fata de paradoxal si originalitate, isi exprima ideile intr-un mod greu de inteles. Este o companie apreciata si dorita datorita firii sale potimiste si veseliei molipsitoare. Este in stare sa se sacrifice pentru prietenii sai, fiind capabil oricand sa sara in ajutorul celor care ii cer acest lucru. Ii place sa vorbeasca mult si nu se sinchiseste daca este ascultat sau nu.

Profesiile recomandate sunt cele care ofera o libertate cat mai mare: ghid, cercetator, savant, pshiholog, dezlegator de mistere, activist social. Pe plan sentimental, este mai degraba un prieten si un tovaras de drum. Isi pastreaza independenta, evitand legaturile prea puternice.

Patologia este legata de glezne, sistem nervos si circulatie periferica.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply