vineri, februarie 3, 2023
AcasăDivinatieAstrologieIntre 7 ianuarie si 6 februarie 2017 toate planetele se afla in...

Intre 7 ianuarie si 6 februarie 2017 toate planetele se afla in „miscare directa”! In aceasta perioada lucruri incredibile se pot intampla…

Intre 7 ianuarie si 6 februarie 2017 toate planetele se afla in „miscare directa”! In aceasta perioada lucruri incredibile se pot intampla…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Un eveniment astrologic rar are loc din 7 ianuarie pana in 6 februarie 2017. Acesta este denumit APDM (in limba engleza „All Planets in Direct Motion” sau tradus „Toate planetele in miscare directa”). Aceasta abreviere a fost inventata de Stephanie „Wave” Forest, care a fost primul astrolog care a publicat articole pe aceasta tema.

„Toate planetele in miscare directa” este un moment in care toate marile planete se afla in miscare directa. Acest eveniment cosmic va dura doar o luna si este vazut ca cel mai bun timp pentru a profita de oportunitati. Vibratiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei pregatiti sa-si asume noi eforturi.

Dar, de fapt, ce este „miscarea directa”? Ea apare atunci cand o planeta se deplaseaza cu viteza de rotatie normala, iar viteza este aceeasi ca si cea a planetei Pamant”. Dupa cum sugereaza si numele APDM, intre 7 ianuarie si 6 februarie 2017, nu una sau doua dintre planete vor fi in miscare directa, ci toate!

Cum se poate sa se profite de APDM? Aceasta este o perioada propice pentru inceperea de noi aventuri. Daca doriti sa va casatoriti, de exemplu, atunci trebuie sa puneti acest lucru in practica. Daca doriti sa incepeti o noua afacere, atunci puneti-va rotitile in miscare. Daca doriti sa fiti mai mai sanatos, atunci in aceasta perioada trebuie sa faceti eforturi in aceasta privinta. Cu ajutorul energiei ajutatoare a sistemului solar, nu exista niciun moment mai bun in viata pentru a va duce la indeplinire planurile.

Aveti doar o luna la dispozitie… profitati de ea!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.