Intre 7 ianuarie si 6 februarie 2017 toate planetele se afla in „miscare directa”! In aceasta perioada lucruri incredibile se pot intampla…

Social Media

Un eveniment astrologic rar are loc din 7 ianuarie pana in 6 februarie 2017. Acesta este denumit APDM (in limba engleza „All Planets in Direct Motion” sau tradus „Toate planetele in miscare directa”). Aceasta abreviere a fost inventata de Stephanie „Wave” Forest, care a fost primul astrolog care a publicat articole pe aceasta tema.

„Toate planetele in miscare directa” este un moment in care toate marile planete se afla in miscare directa. Acest eveniment cosmic va dura doar o luna si este vazut ca cel mai bun timp pentru a profita de oportunitati. Vibratiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei pregatiti sa-si asume noi eforturi.

Dar, de fapt, ce este „miscarea directa”? Ea apare atunci cand o planeta se deplaseaza cu viteza de rotatie normala, iar viteza este aceeasi ca si cea a planetei Pamant”. Dupa cum sugereaza si numele APDM, intre 7 ianuarie si 6 februarie 2017, nu una sau doua dintre planete vor fi in miscare directa, ci toate!

Cum se poate sa se profite de APDM? Aceasta este o perioada propice pentru inceperea de noi aventuri. Daca doriti sa va casatoriti, de exemplu, atunci trebuie sa puneti acest lucru in practica. Daca doriti sa incepeti o noua afacere, atunci puneti-va rotitile in miscare. Daca doriti sa fiti mai mai sanatos, atunci in aceasta perioada trebuie sa faceti eforturi in aceasta privinta. Cu ajutorul energiei ajutatoare a sistemului solar, nu exista niciun moment mai bun in viata pentru a va duce la indeplinire planurile.

Aveti doar o luna la dispozitie… profitati de ea!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply