Vindecarea a 10 organe interne cu ajutorul sferei de lumina aurie

1
20

In acest articol, vom vorbi despre vindecarea principalelor organe cu ajutorul meditatiei si a unei sfere de lumine. Mai intai, construieste-ti in minte, cu ajutorul imaginatiei, o sfera de lumina aurie, care s-o rogi sa patrunda pe rand in fiecare organ al corpului tau si sa il binecuvanteze. „Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in ficatul meu”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre ficatul tau, vindecand si binecuvantand toate celulele sale. „Iti multumesc, sfera de lumina aurie”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in vezica mea biliara. Iti multumesc”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre vezica ta biliara. Multumeste-i pentru binecuvantarea ei.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in inima mea. Ma simt onorat si binecuvantat. Te rog, ofera-mi o binecuvantare”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre inima ta, hranind-o, vindecand-o si binecuvantand-o cu fiecare rotatie a sa. „Iti multumesc, sfera de lumina aurie. Ma simt onorat si binecuvantat”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in intestinul meu subtire. Iti multumesc”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre intestinul tau subtire, hranindu-l, vindecandu-l si binecuvantandu-l. „Iti multumesc, sfera de lumina aurie. Ma simt onorat si binecuvantat”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in splina mea. Iti multumesc”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre splina ta, rotindu-se rapid. Cu fiecare rotatie a sa, ea dizolva toate blocajele de la nivelul splinei, hranind-o, vindecand-o si binecuvantand-o. Splina ta se simte fericita si plina de recunostinta. „Iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in stomacul meu. Acesta are nevoie de binecuvantarea ta. Ma simt onorat”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre stomacul tau, pe care il mangaie plina ele iubire, hranindu-l, vindecandu-l si binecuvantandu-l. In acest fel, capacitatea ele digestie si ele absorbtie a stomacului tau se imbunatateste. De aceea, el simte o stare puternica de recunostinta. „Iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in plamanii mei, care au nevoie de binecuvantarea ta”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera ele lumina aurie se deplaseaza catre plamanii tai, rotindu-se rapid. In numai cateva secunde, ea dizolva toate blocajele de la nivelul plamanilor, care se simt binecuvantati si plini ele recunostinta. „Iti multumesc, sfera de lumina aurie”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in intestinul meu gros, pentru a-i imbunatati functia. Te rog, vindeca si binecuvanteaza intestinul meu gros”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera de lumina aurie se deplaseaza catre intestinul tau gros. Ea se roteste din ce in ce mai rapid, oferidu-i iubirea si binecuvantarea sa. De aceea, acesta simte o stare puternica ele recunostinta fata de ea. „Iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc”.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in rinichii mei si binecuvanteaza-i. Iti multumesc”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera ele lumina aurie se deplaseaza catre rinichii tai, unele emana cu putere
lumina ei stralucitoare si vindecatoare, revarsandu-si binecuvantarea asupra lor. De aceea, acestia simt o stare puternica de recunostinta.

„Draga suflet, minte si corp al sferei de lumina aurie, te rog, vino in vezica mea urinara si binecuvanteaz-o. Iti multumesc”. Apoi vizualizeaza sau imagineaza-ti cum sfera ele lumina aurie se deplaseaza catre vezica ta urinara, careia ii ofera binecuvantarea ei plina de iubire. De aceea, aceasta se simte fericita si plina de recunostinta.

In acest fel, ai invocat puterea vindecatoare a sferei de lumina aurie la nivelul tuturor celor zece organe principale ale corpului. Ai inceput cu ficatul si cu vezica biliara, considerate organe de Lemn in medicina traditionala chineza, dupa care ai continuat cu inima si cu intestinul subtire (organe de Foc), cu splina si cu stomacul (organe ele Pamant), cu plamanii si cu intestinul gros (organe de Metal) si in sfarsit cu rinichii si cu vezica urinara (organe de Apa).

Potrivit medicinii traditionale chineze, din jocul celor Cinci Elemente – Lemnul, Focul, Pamantul, Metalul si Apa – se nasc deopotriva corpul uman si toate lucrurile care exista in univers. Secretul unei stari ele sanatate optime rezida in urmatorul flux al energiei: Lemn – Foc – Pamant – Metal – Apa. Rotatia sferei de lumina aurie in interiorul organelor celor Cinci Elemente in aceasta ordine stimuleaza circuitul corect al energiei prin canalele subtile ale corpului. In acest fel, – lumina universului hraneste, vindeca si binecuvanteaza aceste organe.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua,

  Multumiri pentru articol. Este de fapt o tehnica de qigong – discipline energetice chinezesti, ramura a medicinii traditionale chineze.
  Pentru cei care doresc mai multe informatii: aceasta tehnica provine din scoala Dr. Sha, un maestru foarte popular astazi in special in tarile vestice.
  Are si propriul site unde veti gasi si alte tehnici si informatii interesante:
  http://www.drsha.com/
  De asemenea are si cateva carti care sunt traduse si in limba romana – editura Adevar Divin.

  Toate cele bune si sanatate!
  Corina M.