vineri, februarie 3, 2023
AcasăReligiePractica religioasa12 sfaturi duhovnicesti extraordinare pentru vindecarea trupului si sufletului!

12 sfaturi duhovnicesti extraordinare pentru vindecarea trupului si sufletului!

12 sfaturi duhovnicesti extraordinare pentru vindecarea trupului si sufletului!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

rugaciune-19Au existat chiar in sanul bisericii oameni intelepti care ne-au redat cateva din preocuparile lor vindecatoare, ca fiind exemplele cele mai practice in acest domeniu extrem de controversat in zilele noastre. Iata cateva din aceste sfaturi (pentru a va vindeca, daca sunteti bolnavi)

1) Credinta (increderea) in Dumnezeul luminii.

2) Sa invatam sa ne rugam corect: „Si cum sa ne rugam, Doamne?”, L-a intrebat unul dintre apostoli pe Iisus Hristos. Va duceti noaptea in camaruta voastra si procedati asa: „Iata binecuvantati pe Domnul, toti slujitorii Domnului, care stau noptile in casa Domnului. Ridicati-va mainile voastre curate spre sfantul lacas si binecuvantati pe Domnul! Si Domnul sa va binecuvanteze din Sion! Domnul care a facut cerurile si Pamantul”.

Si cum anume sa ne rugam? Simplu, rostiti Tatal Nostru. Si atunci cand nu veti mai sti cum sa va rugati, cantati in Psalmi! Asta pentru ca Psalmii au in continutul lor mantre divine, algoritmi, programe de vindecare, pentru iertare si pedepsire, pentru a primi ajutor in diverse cereri.

3) Rugaciunea mintii in inima: ,,Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul Nostru, milueste-ma pe mine pacatosul!”

4) Rugaciunea pentru aproapele, adica pentru sot, sotie, copii si parinti. Este necesar sa invatam sa ne rugam numai pentru cei benefici. In general daca ei insisi nu se roaga, nu li se indeplineste mai nimic din ceea ce ne straduim noi sa le facem si sa-i ajutam.

5) Sa-i invatam pe copii nostri sa se roage inca de cand sunt mici pentru a-i obisnui cu rugaciunea. Numai prin rugaciune se reface canalul de legatura cu astralul si se incarca bateriile spiritului si sufletului fiecaruia. Nu prin mancare si bautura ori prin somn si analgezice.

6) Purtarea sfintei cruci ca simbol, nu ca decoratiune.

7) Postul este un izvor de rugaciune si tamaduire sufleteasca si trupeasca, si nici acesta dus pana la nebunie si devitaminizare. Este nevoie de blandete in toate.

8 ) Taina Sfantului Maslu.

9) Taina Sfintei Spovedanii.

10) Taina Sfintei impartasanii.

11) Participarea la slujbe si liturghii, ascultarea Evangheliilor.

12) Invatarea si practicarea invocatiei Luminii: „Invoc Lumina cristului launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina-mi este calauza”.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.