luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate practicaVindecarea telurica - o tehnica alternativa ce-si are originea in traditia milenara...

Vindecarea telurica – o tehnica alternativa ce-si are originea in traditia milenara populara

Vindecarea telurica – o tehnica alternativa ce-si are originea in traditia milenara populara

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Exista o multime de tehnici alternative de vindecare, unele dintre ele avandu-si originea in traditia milenara populara. Iata, de exemplu, urmatoarea terapie: din vechime exista obiceiul femeilor de a-si trata copilul mic bolnav, pe care-l treceau printr-un tunel de pamant, cate trei zile, de trei ori pe zi, de cate trei ori. Tunelul era sapat de insasi mama in cauza.

Un asemenea efort din partea mamei dovedeste gradul inalt de incredere in procedeu si de autosugestie-sugestie, cu care este pregatit subconstientul copilului, oricat de mic, inca inainte de aplicarea procedeului. Asemenea stare pregatitoare este o regula generala in terapia populara privind sugestia si autosugestia. Factorul psihic ramane primordial.

Acest procedeu are multiple justificari obiective privind influentele magnetice telurice ale solului si subsolul tarii noastre. Literatura ca si diversi martori sau unele cercetari personale efectuate in adancul si la suprafata uneia din salinele tarii, confera asemenea dovezi. Scriitorul  si cercetatorul Pavel Corut atentiona in 1993 asupra potentialului magnetic dintr-o zona a muntilor judetului Bacau, unde automobilul putea urca fara motor. Redactorul TV Constant Buzdugan a prezentat in aprilie 1994 pe micul ecran imaginea unei masini care urca astfel. Sunt familii care vin in zona pentru a face aceasta cura terapeutica magnetica, telurica.

Cercetatorul D. Ionescu Pantelimon aduce argumente biofizice si biochimice in explicarea imbolnavirilor de cancer sau la cazuri neoncogene in zone cu roci granitice sau bazaltice de pe teritoriul tarii noastre, aceste roci avand potential para sau diamagnetic.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.