Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Chiar putem vorbi cu cei morti? Povestea incredibila a Ninei de Santo

Chiar putem vorbi cu cei morti? Povestea incredibila a Ninei de Santo

by admin
254 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Nina De Santo era pe punctul in a-si inchide salonul ei de frizerie, intr-o seara friguroasa de iarna, atunci cand il vazu pe el stand in fata salonului ei. Era Michael. Un client de-al ei care trecuse prin multe in viata. Sotia lui Michael il inselase pe acesta, iar barbatul isi pierduse si copiii sai in procesul de divort. Michael era un barbat instabil emotional, iar Nina incerca sa-l ajute; ii asculta problemele si, din cand in cand, iesea cu el in oras.

Atunci cand a dat ochii cu De Santo, sambata seara, Michael zambea:

– “Nina, nu pot sa stau prea mult”, a spus el la usa. “Vroiam doar sa trec pe la tine si sa-ti multumesc pentru totul”.

Ei au mai vorbit putin, si apoi Michael a plecat, iar Nina s-a dus la casa ei. Duminica, femeia a primit un telefon ciudat din partea unui angajat al salonului: trupul lui Michael a fost gasit fara viata in dimineata zilei de sambata, cu cel putin 9 ore inainte ca Nina sa vorbeasca cu Michael! Barbatul se sinucise. Dar, daca Michael era  mort, atunci cu cine a vorbit ea sambata seara?

“A fost bizar” a spus mai tarziu femeia. “Am trecut printr-o perioada grea. Cum poti sa spui ca ai vazut pe cineva in carne si oase, ca ai vorbit cu el, dar el sa fie deja mort?”

Povestea de mai sus este una reala, fiind publicata pe site-ul CNN sub numele de “Cei dragi noua isi iau ramas bun de la noi dincolo de mormant?”

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

Rockeritza 99 30 septembrie 2011 - 19:10

Ce poveste frumoasa !!!!!!!

Mihai 25 noiembrie 2011 - 21:11

Da frumoasa si emotionanta dar eu nu cred in chestiile astea pana nu mi se intampla si mie 🙂 😐

Albu Raul Adrian 30 octombrie 2012 - 9:34

mai ia cautati James Randi si o sa vedeti un raspuns concludent la multe fenomene de genul

Leave a Comment