Un ritual de magie alba pentru alungarea unei boli

Social Media
  •  
  •  
  •  

magie albaPentru cei care cred in magia alba, iata cum se poate alunga o boala:

Ingrediente si accesorii:
* o lumanare alba;
* o lumanare verde;
* un betigas de tamaie de oliban;
* un mojar si un pistil;
* 30 de grame de pojarnita;
* 30 de grame de coriandru, boabe;
* 30 de grame de rozmarin;
* 30 de grame de busuioc;
* 30 de grame praf de curry;
* un saculet verde;
* o panglica aurie.

Ritual:
Intr-o duminica, aprindeti pe altar lumanarile si betigasul de tamaie. Meditati cateva momente asupra gesturilor pe care urmeaza sa le faceti. Puneti pojarnita, coriandrul, rozmarinul, busuiocul si praful de curry in mojar si macinati-le cu pistilul, pentru a le amesteca cat mai bine. Impartiti in doua amestecul rezultat. Puneti o jumatate in saculet si legati-l cu panglica. Luati saculetul si mojarul si mergeti in camera celui bolnav. Puneti saculetul sub perna, presarati restul amestecului pe podea, in jurul patului, rostind incantatia urmatoare: “Prin puterea tamaduitoare a acestor ierburi, prin harul lor vindecator si binefacator, prin puterea lor de revenire, alung boala din aceasta camera, sa iasa de aici si sa se piarda-n uitare”.

Repetati apoi incantatia si dati cu matura pentru a scoate afara din camera ierburile presarate pe jos. Odata scoase, strangeti-le si aruncati-le afara, la pubela. Incheiati spunind urmatoarele: “Acum, cand boala este departe, ma simt bine”.

3 comentarii la „Un ritual de magie alba pentru alungarea unei boli”

  1. Oameni buni, nu vă ocupaţi cu magia, nici cu yoga, toate acestea sunt de la draci! Eu în trecut am făcut astfel prostii, dar nimic nu mi-a ajutat, numai m-am umplut cu draci, mi-am pierdut sufletul şi viaţa mi s-a transformat în iad. satana niciodată n-o să-ţi dea ceva bun, el te urăşte şi vrea cu orice chip să-ţi piardă sufletul, n-o să-ţi dea nimic numai o să te piardă în iad veşnic!

Lasă un comentariu