Din secretele unei zodii puternice: Scorpionul

Social Media

Scorpionul, zodie aflata sub semnele toamnei depline, are caracterele apei, fiind ceea ce in mod obisnuit se numeste o zodie de apa. Aceasta zodie va purta cu ea ceva specific si pregnant derivand din misterul si bogatia apei. Scorpionul va reprezenta apa in repaus, in liniste, sub forma ei de moment, de-o clipa, ce sugereaza, fara indoiala, o posibila eternitate.

Nativul in aceasta zodie este cu totul deosebit, remarcandu-se printr-o tenacitate inimaginabila, deoarece dispune de resurse fizice si psihice imense. In dragostea sa, de exemplu, el va fi un perseverent si va face, la modul cel mai natural cu putinta, cu aerul cel mai firesc din lume, presiuni incredibile, neoprindu-se decat atunci cand cetatea va capitula.

Ziua norocoasa: marti. In general, martea este ziua luptatorilor, dar si a oamenilor capabili de mari surprize.

Cifra norocoasa: 9. Potrivit numerologilor, aceasta cifra a misterului va avea, deopotriva, conotatii pozitive si negative, intr-un amestec ingenios, fiind, de buna seama, semnul unor initiative definitorii pentru intreaga existenta, din frageda pruncie si pana la adanci batraneti. Oamenii cifrei 9 vor lupta cu toata convingerea, cu toata determinarea, pentru onoruri si prestigiu. Sunt insi foarte rezistenti, fiind luptatori ce dovedesc, nu o data, un curaj nebun, instabili si agitati, cinstiti si cu un neadormit spirit competitiv.

Piatra norocoasa: topazul si malachitul. Topazul poate fi si albastru, violet sau rosu, fiind cristalizat in sistem rombic. Folosit ca piatra de ornament, malachitul are o culoare verde sticloasa.

Metalul: fierul. In ceea ce priveste metalul aflat in stapanirea acestei zodii, este vorba despre fier, un simbol stravechi al fortei si al tariei, fizice si sufletesti. Fierul simbolizeaza lupta, nu neaparat cu alti oameni, ci mai ales cu natura, cu timpul, cu mersul implacabil al universului.

Culoarea norocoasa: rosul. Este, fara doar si poate, o culoare apropiata zodiei Scorpionului, mai ales daca este vorba despre un rosu consistent, fie el aprins, puternic, sau intunecos, deci un colorit foarte-foarte dens, foarte persistent. De asemenea, toate celelalte culori in varianta lor stralucitoare, aprinsa, incendiara se vor dovedi favorabile norocului Scorpionului.

Floarea norocoasa: garoafa, care este o floare fragila, dar care impresioneaza prin aspectul ei, precum si prin mirosul suav si consistent.

Parfumul norocos: moscul si magnolia. Scorpionul va fi ajutat la viata sa de parfumurile grele, cu un miros aproape palpabil, cum ar fi cel de mosc, dar va fi sustinut in a-si juca sansa si de alte arome, cum ar fi cea de magnolie.

Muzica norocoasa: Nativul in Scorpion va fi inspirat in demersurile sale, in gandire si in actiune, de muzicile viguroase, cum sunt, de exemplu, muzicile pe ritmuri de mars, muzica de fanfara, muzica pe ritmuri cadentate, muzica pe ritmuri robuste si optimiste.

Idealul in viata: Sa ajunga bogat, adica sa scape de obsesia zilei de maine in ceea ce priveste existenta materiala.

Dorinta secreta: sa aiba o viata sociala armonioasa, bazata pe incredere si colaborare.

Zodii care se armonizeaza cu Scorpionul: Racul, Pestii si, intr-o masura mai mica, Berbecul. Uneori, Scorpionul poate intra in rezonanta afectiva si cu Taurul, Fecioara sau Capricornul.

Zodiile casatoriei Scorpionului: Racii si Pestii par a fi cei mai potriviti nativi pentru a convietui cu Scorpionii. Si celelalte zodii pot face casa buna cu Scorpionul, dar numai in cazuri anume, deci nu se poate generaliza. Astrologii afirma despre Scorpion ca, in privinta mariajului, aceasta este cea mai libera dintre zodii. Puternicul Scorpion poate lua in robia dragostei sale pe oricine pofteste, indiferent de zodie.

Trasaturile personalitatii Scorpionului: Este cel mai puternic semn al zodiacului, fiind o adevarata forta a naturii. Nativul in Scorpionul este indraznet, capabil de creatie, curajos pana in panzele albe. In actiunile sale manifesta ingeniozitate, originalitate, siretenie. Poate fi agresiv. In viata cotidiana se manifesta nu numai ca un om cu inteligenta ascutita, ci si ca un om suspicios, sceptic, rezervat, calculat. Iubeste natura. Are sentimente si convingeri adanci si puternice.

Planete / stele calauzitoare: Scorpionul este dirijat de doua planete bine conturate – Marte si Pluton. Marte este o planeta fierbinte, planeta focului, a caldurii, a incisivitatii, a razboiului.

Organele corpului omenesc influentate: Semnele Scorpionului vor influenta activitatea organelor de reproducere si rectul. Nativii in Scorpion se pot confrunta, destul de usor, cu afectiuni ale organelor de reproducere (inclusiv boli cu transmitere se*uala), ale prostatei sau ale intestinului gros.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply