Daca extraterestrii sunt doar demoni (duhuri din alte dimensiuni), cum pot ei sa lase urme materiale pe Pamant?

extraterestri demoni 3Exista mai multe teorii despre originea OZN-urilor si a extraterestrilor, iar una dintre ele spune clar ca „extraterestrii” din OZN-uri nu sunt altceva decat demoni, adica fiinte care vin din alte dimensiuni si nu de pe alte planete. Dar, aici se pune o intrebare legitima: daca OZN-autii sunt intr-adevar duhuri necurate, cum se face ca dupa actiunea lor asupra naturii si oamenilor se descopera urme materiale reale sub forma de aliaje necunoscute de metale, etc?

Insa, raspunsul este unul simplu. Demonii – in virtutea structurii lor – sunt capabili sa provoace schimbari de acest gen in lumea materiala. In Vietile sfintilor, de pilda, a Prea Cuviosului Martirie, citim despre un anume calugar Anatolie, amagit de demoni, caruia acestia, aparandu-i in chip de ingeri ai luminii, i-au oferit un vesmant luminos dintr-un material neobisnuit. Parintii manastirii au cercetat cu atentie imbracamintea si s-au convins de realitatea ei, si numai cand au adus darul demonic spre cercetare Cuviosului Martirie, aceasta – sub actiunea harului dumnezeiesc, provenind de la el – a disparut.

In vremurile din urma, dupa cum se arata in Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul, datorita necredintei oamenilor si lipsei faptelor de nevointa si rugaciunilor, fortele intunericului vor capata o mare putere in ispitirea- neamului omenesc. Astfel „incat si foc vor face sa se pogoare din cer, pe pamant” (Apoc. 13, 13). Tocmai manifestarea unor astfel de semne incepem a vedea in lumea contemporana, dovada fiind de altfel numeroasele, dar in mod evident absurdele minuni ale OZN-urilor.

3 Comments

Leave a Reply