Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Farmece stravechi pentru alungarea ghinionului… Se spune ca ele chiar functioneaza!

Farmece stravechi pentru alungarea ghinionului… Se spune ca ele chiar functioneaza!

by admin
402 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

incantare sticlaInca din cele mai indepartate timpuri, pentru farmece au fost folosite recipiente din lut ars, intrucat ele conserva energia farmecelor pentru o lunga perioada de timp. De pilda, egiptenii puneau in morminte amfore cu obiecte personale si hrana pentru sufletul persoanei decedate. De-a lungul veacurilor, amforele au fost inlocuite cu vase din sticla, dar ritualul si-a pastrat aceeasi forta.

Unul dintre cele mai vechi farmece este cel al „sticlei vrajitoarei”. Procedeul este simplu: intr-o sticla se pun cuie, ace si cioburi de vesela. Apoi sticla e ascunsa sau ingropata in gradina. Se spune ca astfel se poate alunga ghinionul departe de casa.

Un alt farmec, prin care ne putem asigura protectia fata de ghinion, avem nevoie de:
* 45 g (3 linguri) sare
* 3 catei de usturoi
* 3 frunze de laur
* 3 varfuri de cutit de busuioc
* 3 varfuri de cutit de fenicul uscat
* 3 varfuri de cutit de salvie
* 3 varfuri de cutit de anason
* 3 varfuri de cutit de piper negru sau alb

La fiecare ingredient pe care-l puneti in sticla, rostiti urmatoarele cuvinte: “Sare care apara/ Pazeste-mi casa cu toate care se afla inlauntrul ei.” Dupa ce ati terminat, agitati cu putere sticla si spuneti: “Prin puterea acestor substante, conjur energiile protectoare a toate cate sunt bune sa imi pastreze casa in buna siguranta. Asa sa fie.” Ascundeti sticla cu mare grija, ca nu cumva sa fie deranjata.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

XRL 16 iulie 2013 - 21:23

Cel mai bun remediu pentru ghinion este Isus, crede-ma.

vladex 17 iulie 2013 - 9:35

Normal ca functioneaza,odata ce chemi diavolul si il alungi pe Dumnezeu din sufletul tau,Diavolul nu mai are rost sa te chinuie ca sa renunti la Dumnezeu,Tu cel ce faci siteul asta,ori esti satanist ori nebun.

radionaiv 24 iulie 2013 - 7:38

Cat de daunatoare si cat de ridicole pot fi unele texte, caci nu le pot numi articole… Se cunoaste din titluri cam care este publicul tinta. Am revenit pe acest site dupa mult timp, insa totul e la fel de vag si nefolositor. Pacat pt energia consumata si timpul celor care vin aici in cautarea unor articole hranitoare. Pace!

Farmece stravechi pentru alungarea ghinionului… Se spune ca ele chiar functioneaza! - REVISTE 9 octombrie 2013 - 15:49

[…] decedate. De-a lungul veacurilor, amforele au fost inlocuite cu vase din sticla, dar ritualul […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment