vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCristaloterapieGeneratorul de energie mentala - pentru vindecarea unei persoane cu ajutorul cristalelor

Generatorul de energie mentala – pentru vindecarea unei persoane cu ajutorul cristalelor

Generatorul de energie mentala – pentru vindecarea unei persoane cu ajutorul cristalelor

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Generatorul de energie mentala foloseste triunghiul sau sistemul triunghiular tip retea de energie cu cristale. Este activat de mintile combinate a trei sau mai multe persoane si se poate folosi pentru vindecarea in absenta, fie personala sau impersonala.

Pentru a va construi un generator de energie mentala, aveti nevoie de un cristal de aproximativ 8 cm in diametru sau chiar mai mare si 3 cristale mai mici, de dimensiuni egale, si minimum 3 persoane. Puneti cristalul cel mare cu virful in sus pe o masa sau pe covor. Asezati cele trei cristale mai mici orizontal, pe masa sau pe covor. Varfurile lor vor fi orientate spre cristalul mare, formand un triunghi.

Persoanele care participa se aseaza intr-un cerc si se tin de mana. Liderul grupului va spune cu voce tare: „Vedeti o raza de lumina iesind din inima voastra catre inima persoanei din stanga”. Urmariti-o cum se misca in sens orar, din ce in ce mai repede. Emiteti alta raza de lumina, de jur-imprejur, prin spatele persoanei din dreapta, pana cand se formeaza un al doilea cerc de lumina care se roteste in sens antiorar. Aveti acum doua cercuri de lumina care se rotesc in directii opuse. Acesta este Inelul – Pe aici nu se trece. Numai cele mai inalte energii spirituale pot trece prin acest inel.

Asezati-va. In fata voastra sint cele 4 cristale. Cristalul cel mare este in centru, vertical, cu varful in sus, iar cele 3 cristale mai mici sunt asezate orizontal, cu varful catre cristalul cel mare. Fiecare cristal mic primeste un numar corespunzand unei persoane din cerc. Fiecare persoana se duce si pune degetul pe cristalul cu numarul corespunzator. Apoi se intoarce si se aseaza.

Cu cristalele personale in maini, asezati-va confortabil, cu picioarele relaxate pe covor. Priviti cristalul care va corespunde. Inchideti ochii si vedeti cristalul asezat orizontal, pe covor. Apropiati-va. Vedeti cum se mareste pana cand ajunge cat o casa. Intrati prin usa deschisa. Mergeti pe coridor catre varful cristalului si opriti-va la deschidere.

In fata voastra, in centrul curtii interioare, vedeti cristalul cel mare cu varful in sus. De fiecare parte puteti vedea celelalte doua cristale in usile carora stau celelalte doua persoane. Din centrul fruntii lasati o raza de lumina sa straluceasca puternic, sa cada pe centrul cristalului si sa inceapa sa se miste intr-un vartej de energie. Urmariti-o miscandu-se din ce in ce mai repede si pe masura ce se ridica vedeti-o acoperind o platforma larga. Pe platforma puneti numele si imaginea oricui are nevoie de vindecare, indiferent daca nevoia este fizica, mentala sau emotionala. Vedeti energia umpland persoana sau persoanele respective pana cand acestea sunt ca niste globuri de lumina stralucitoare. Puneti conducatorii tuturor natiunilor lumii pe platforma si vedeti-i cum se umplu cu lumina. Vedeti Pamantul pe aceasta platforma, vedeti-l cum se umple cu energie, pana cand devine un glob de cristal stralucind de lumina. Puneti propriul vostru nume in acest glob de lumina care este Planeta Mama.

Intoarceti-va si mergeti catre usa laterala, iesiti din cristal, intrati din nou in corpul vostru, din nou in acest timp si spatiu.

Forma generatorului nu trebuie schimbata. Generatorul trebuie activat cel putin o data pe luna, de cel putin trei persoane. Langa generator puteti pune diverse obiecte pentru a fi incarcate. Imaginile persoanelor care au nevoie de vindecare pot fi puse langa generator pentru vindecarea in absenta.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.