Un caz miraculos in care o rugaciune in grup a vindecat un caz grav de cancer! Creati-va impreuna cu prietenii si familia asemenea grupuri de rugaciune!

Social Media

rugaciune in grupRugaciunea face intotdeauna bine pentru sufletul nostru, dar si pentru trup, din moment ce cele doua entitati (trupul si sufletul) sunt legate intre ele. Dar, rugaciunea este mai puternica atunci cand se face in grup. Se pot vindeca chiar si cazuri grave, ca de exemplu, cazul de mai jos. Iata ce spune Simone S.:

„Marie-Pierre, o prietena a fiicei mele, l-a adus pe lume in noiembrie 1985 pe Martin, al treilea baiat al el. Numai ca, la o luna dupa nastere, se plangea in continuare de o mare oboseala. Examinarea medicala a scos la iveala un cancer generalizat. Atunci mi-a scris ca pentru ea asta insemna sfarsitul si ca se pregatea de moarte.

Am primit scrisoarea intr-o dimineata de marti. In seara aceleiasi zile m-am dus la rugaciune. In momentul interventiei, am rostit numele ei. Dupa slujba, la rugaciunea comuna, unul dintre noi a primit un «cuvant de cunoastere»: Exista o femeie pe care Domnul o vindeca in acest moment, o femeie care sufera de o boala legata de formula sangelui. Nu e de fata, dar e cunoscuta de o singura persoana prezenta in aceasta seara. Am primit mesajul ca si cum ar fi fost vorba despre vindecarea bietei Marie-Pierre.

Abia dupa trei saptamani le-am telefonat parintilor. Am fost nemaipomenit de bucuroasa cand am auzit ca fiica lor se simtea bine. Rezultatele primelor examene medicale fusesera, in mod inexplicabil, excelente.”

Eficacitatea rugaciunii pentru bolnavi pare incontestabila. De aceea, este util sa se formeze grupuri de rugaciune pentru vindecarea bolnavilor. Unele pot fi structurate in jurul unui preot, altele, spontane, ce pot aparea dintr-o initiativa laica, pot fi formate in urma unui caz dramatic. Nu trebuie sa se face nicio discriminare in privinta bolilor, astfel incat maladiile organice si cele psihosomatice sa fie luate la fel in consideratie. Creati in jurul vostru, impreuna cu familia si prietenii vostri, asemenea grupuri de rugaciuni si o sa vedeti din ce in ce mai multe minuni in jurul vostru!


Social Media

1 Comment

Leave a Reply