Va invitam in Grecia la un seminar spiritual si pelerinaj de conectare divina impreuna cu Daniela Lucia Nistor

Social Media

Dragi pelerini,

Va anunt cu bucurie organizarea unui nou pelerinaj spiritual  in Grecia in 20-27 Martie 2012. Iata programul lui:
SEMINAR SPIRITUAL SI PELERINAJ DE CONECTARE DIVINA SI VINDECARE CU ENERGIILE TATALUI DIVIN SI ALE SFINTILOR – GRECIA, 20-27 MARTIE 2012

Grecia este o tara sacra de mare putere energetica, un leagan de civilizatii si un model de credinta. Scopul acestui pelerinaj facut la invitatia Sfintului Spiridon este de introspectie personala, vindecare si evolutie prin conectarea la energiile sfintilor atat de pregnante in Grecia:

Dragi suflete,

Eu sunt Sfantul Spiridon. Eu sunt un sfant al iubirii de oameni si al miracolelor.

Cand sunteti in nevoie amintiti-va de mine si rugati-va mie sa va dau putere, rabdare si daruri de izbanda.

Va astept in locurile mele pentru binecuvantare si ocrotire.

In aceasta calatorie sacra vom face turul celor mai importante asezaminte de cult care contin moaste si icoane aducatoare de har si vindecare si vizita locurile binecuvantate legate de energiile Maicii Domnului, ale sfintilor Spiridon, Nectarie, Teodora, ale apostolului Andrei si multi altii.

Vom face impreuna un curs spiritual de vindecare si initiere cu energiile lor divine de vindecare si vom lucra prin exercitii, rugaciuni si meditatii cu energii divine pentru purificare interioara, pentru iertare si vindecare personala, a neamului si a tarii atat in cadrul cursului, cat si pe parcursul intregului pelerinaj. Voi atribui zilnic exercitii de contemplare si rugaciuni personale care vor fi discutate, explicate si integrate pe parcursul pelerinajului.

Programul este urmatorul:

20 Martie – Orele 06:30 Plecare din Bucuresti (platoul de la baza aleii care urca spre Patriarhie) pe traseul: Giurgiu-Russe-Sofia-Blagoevgrad-Thessaloniki.
Tur de oras in Thessaloniki si vizita la Biserica Sfantului Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir (moastele Sfantului Dimitrie si Sfanta Anisia).
Cazare Hotel Anessis 3* (sau similar) in Thessaloniki.

21 Martie – Thessaloniki-Veria-Ioannina-Igoumenitsa-Kerkyra

Orele 08:00 Micul dejun – Dupa micul dejun plecare pentru vizitarea obiectivelor din
Thessaloniki: Biserica Sfanta Sofia cu moastele Sfantului Vasile cel Nou Marturisitorul, Sfantul Grigore Palama (moastele la Mitropolia din Thessaloniki), Sfanta Teodora si Sfantul David(moastele la Manastirea Sfanta Teodora), Biserica Sfantul Gheorghe cea mai veche biserica crestina din Grecia. Plecare spre Kerkyra. Traversare pe ferryboat la in Corfu.
Cazare Hotel Corfu Maris 3* (sau similar) in Benitses

22 Martie – Kerkyra-Igoumenitsa-Arta-Agrinio-Rio-Patra-Kefalonia

Orele 07:00 – Dupa micul dejun plecare pentru vizitarea obiectivelor din Corfu:
Catedrala Sfantul Spiridon, Catedrala Sf. Imparatese Teodora, Manastirea Vlaherne, Manastirea Pantokrator Roda si Manastirea Paleokastrita (calugari). Traversare inapoi la Igoumenitsa. Continuarea drumului catre Patra. Traversarea golfului Corint cu ferryboat catre Rio si continuarea drumului catre Patra pe coasta Nordica a Peloponezului. Vizita la Catedrala Apostolui Andrei. Dupa vizita la Moastele Apostolului Andrei plecare spre portul Patra pentru traversarea in Insula Kefalonia.
Cazare Hotel Anassa 3* (sau similar) in Skala

23 Martie – Kefalonia-Patra-Korint-Pireos-Aegina

Orele 07:00 mic dejun. – Dupa micul dejun plecare pentru vizitarea obiectivelor din Insula Kefalonia: Manastirea Agia Marina din Markopoulo, Biserica Sfantul Gherasim din Omala cu Moastele Sfantului (sub biserica se gaseste o pestera construita de Sf.Gherasim si folosita ca loc de rugaciuni), Manastirea Maicii Domnului Agrilion, Manastirea Sfantul Apostol Andrei. Dupa vizita in Insula Kefalonia plecare spre Portul Sami pentru trecerea in Peloponez si continuarea drumului catre Pireu. Traversarea in Insula Aegina.
Cazare Hotel Xanthippi 2* (sau similar) in Souvala.

24 Martie – Aegina-Evia

Orele 07:00 mic dejun. Orele 07:30 plecare spre Manastirea Sfantului Nectarie. Apoi vizita la Templul Athena Afaia. Dupa vizita in Insula Aegina se traverseaza in Portul Pireu, tur de oras in Atena si se continua drumul catre Insula Evia.
Cazare Hotel Angela 3* (sau similar) in Nea Artaki.

25 Martie – Evia-Glyfa-Almyros-Tembi-Larissa-Trikala-Kalampaka

Orele 07:00 mic dejun. Orele 07:30 plecare spre Prokopi pentru vizitarea Manastirii Sfantului
Ioan Rusul. Dupa inchinarea la moastele sfantului ne vom indrepta spre Manastirea Cuviosului David, unde se afla moastele Cuviosului David și mormantul Fericitului Staret Iacov Tsalikis. Dupa vizitele din Insula Evia traversam de la Agiokambos la Glyfa si ne continuam drumul spre Almyros pentru a vedea Manastirea Kato Xenia unde se afla o buna parte din Braul Maicii Domnului și icoana facatoare de minuni Maica Domnului Straina. Dupa vizita la Manastirea Kato Xenia continuam drumul catre Tembi unde vizitam Biserica Agia Paraskevi (protectoarea ochilor si a vederii). Plecare la Kalampaka.
Cazare Hotel Arsenis 3* (sau similar) in Kalampaka.

26 Martie – Kalampaka

Orele 08:00 mic dejun Kalampaka. Seminar orele 09:00 pana la 15:00 cu pauza de pranz de o jumatate de ora. La ora 15:30 plecarea spre Meteora unde vom vizita Meteora Mare.
Cazare Hotel Arsenis 3* (sau similar) in Kalampaka si cina festiva.

27 Martie – Kalampaka-Grevena-Ellispontos-Thessaloniki-Blagoevgrad-Sofia-Russe-Giurgiu-Bucuresti

Orele 06:30 mic dejun. Orele 07:00 plecare spre Romania.

Costul excursiei include:

– 7 nopti cazare in hoteluri de 2*/3*
– 7 mic dejun cina festiva la Kalambaka (bauturile nu sunt incluse)
– curs spiritual cu Daniela Nistor
– ghid-insotitor de grup roman pe toata durata excursiei.
– trecerile pe ferryboat

Nu sunt incluse:

– asigurarea medicala obligatorie
– intrarea la Meteora si la alte obiective turistice cu intrare.

Este obligatoriu sa aveti un pasaport valabil pe 6 luni de zile de la data plecarii in pelerinaj si asigurare medicala.

Costul este de 400 euro pentru un grup de 40 de persoane.

Avansul de 200 euro pentru rezervarea excursiei (autocar, hotel, etc.) trebuie primit pana la data de 25 februarie. Restul (care variaza in functie de numarul participantilor) trebuie achitat neaparat pana la data de 6 Martie. Datorita restrictiilor impuse de agentia de turism organizatoare, neincadrarea in aceste termene nu poate garanta participarea.

Pentru informatii detailate si pentru inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Mihaela Badea
tel: 0749108058 sau 0723479227
e-mail: mihaela_teo80@yahoo.com

Iata ce au spus cativa dintre participantii la pelerinajele spirituale din anii trecuti:

Toata lumea ma gaseste schimbata si ma intreaba unde am fost.
SD-Suceava

Iisus, induiosat un pic, a coborat pacea si in sufletul meu, iar Maicuta Sfanta m-a binecuvantat: fii in pace si fii fericita! Am convingerea ca darul pe care l-am primit acolo il voi purta cu mine toata viata si va fi refugiul meu in momentele de cumpana.
AG-Bucuresti

Cred ca multi avem in noi amprenta energetica si de vibratie a Sfantei Fecioare, iar acum am putut sa o amplificam. Toata dragostea si gandurile mele bune.
SS-Breaza

Viata mea s-a transformat intr-un mod miraculous dupa pelerinaj.
GC-Constanta

In Israel l-am regasit pe Isus si mergind pe drumul crucii am primit mesajul: De ce ma cautati printre pietre, printre cei morti? Eu sunt viu si traiesc in inimi.
LM- Bucuresti

Va astept cu drag in acest pelerinaj pentru a ne reconecta la starea de miracol si de a ajuta prin vindecare proprie si ridicare de constinta la vindecarea intregii planete.

Efectuarea acestui pelerinaj mi-a fost ceruta de Maica Domnului si de Sfintul Spiridon si face parte din misiunea mea de viata. Va rog sa ma ajutati la transmiterea informatiei prietenilor vostri si altor grupuri spirituale.

Fiti binecuvantati de iubirea Divina.

Daniela Lucia Nistor

________________________________________________________________________________
Va invitam de asemenea la doua cursuri unice si de exceptie :

1-SUCCESUL -CALE DE IMPLINIRE PERSONALA SI EVOLUTIE SPIRITUALA-, Sambata 10 martie 10-18

-Vom lucra cu energiile divine de vindecare ale Creatorului, cu energiile Maestrilor Manifestarii, ale Arhanghelilor si ale Sinelui Divin pentru conectarea la misiunea personala, eliberarea friciilor si intarirea vointei de a reusi pentru manifestarea succesului dorit.

2-TRANSFORMAREA PERSONALA IN 2012 – INITIERE SI EVOLUTIE SPIRITUALA CU MAESTRII ASCENSIUNII – Duminica 11 martie 2012, intre orele 10:00 si 18:00

– Vom lucra cu energii divine de vindecare pentru a sustine transformarile planetare si ale tarii, vom primi mesaje si unelte de sustinere a evolutiei personale precum si initieri cu noile coduri de evolutie din partea Maestrilor Ascensiunii.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.mesajulluminii.ro

Locatia: Sala EUROPA, Str. Justitiei 54, etaj 3, Bucuresti, sector 4, site: www.salaeuropa.ro

Cost: 300 RON pentru participarea la fiecare curs si numai 500 RON pentru participarea la amandoua cursurile. Locurile sunt limitate.

Pentru informatii si inscriere va rugam contactati pe:

Dna. Mihaela Badea – tel: 0749108058 sau0723479227
mihaela_teo80@yahoo.com


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply