luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCum putem scapa de unele boli: prin rugaciune si terapii de râs

Cum putem scapa de unele boli: prin rugaciune si terapii de râs

Cum putem scapa de unele boli: prin rugaciune si terapii de râs

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: prelucrare proprie

Precum se stie, virusul este un agent patogen care nu are capacitatea de autoreproducere, ci este multiplicat de celula parazitata. Oamenii de stiinta spun ca virusurile nu sunt considerate fiinte vii, dar cu toate aceste dispun de material genetic, aflandu-se la intersectia dintre viu si neviu.  De aceea, s-ar putea spune ca virusurile sunt agenti patogeni „spirituali” si nu neaparat materiali.

Dar iata un exemplu despre cum putem scapa de virusurile care ne afecteaza: o femeie si-a insotit sotul intr-o calatorie de afaceri in Japonia. Era incantata sa plece. In prima seara s-a simtit foarte bolnava, fiind lovita de o gripa grava.

Furioasa ca a avut parte de un asemenea ghinion, ea a inceput sa se roage cu ajutorul celui de-al 23-lea Psalm, spunandu-i lui Dumnezeu ca nu se va opri pana nu se va simti mai bine. A adormit si a visat ca „agentii patogeni” au parasit-o. A doua zi dimineata, ea s-a simtit minunat si s-a bucurat de o calatorie minunata.

Dar, nu numai rugaciunea si credinta poate invinge orice virus, ci si atitudinea pozitiva, precum si rasul.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.