duminică, septembrie 25, 2022
AcasăReligieO rugaciune puternica pentru crestini: Rugaciunea catre Sfanta Cruce

O rugaciune puternica pentru crestini: Rugaciunea catre Sfanta Cruce

O rugaciune puternica pentru crestini: Rugaciunea catre Sfanta Cruce

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

cruce 3Credeti cu fermitate in aceasta rugaciune, pentru ca este la fel de adevarata ca Sfintele Evanghelii. Casa in care se afla aceasta rugaciune va fi aparata de focul mistuitor al fulgerului, iar cel care asculta sau spune aceasta rugaciune in fiecare zi va fi prevenit de un semn de la Dumnezeu cu trei zile inainte sa moara si de la acel semn omul va intelege ca i-a venit sfarsitul.

Rugaciune catre Sfanta Cruce

Doamne, Iisuse Hristoase, Tu care ai murit pe cruce pentru pacatele noastre.
O, Sfanta Cruce a lui Hristos, fii pentru noi o veritabila lumina a fericirii.
Sfanta Cruce a lui Hristos, pune-ma la adapost si apara-ma de orice arma care taie si ucide si de orice arma de foc.
Sfanta Cruce a lui Hristos, indeparteaza de mine tot ce ar putea sa fie un exemplu rau pentru mine.
Sfanta Cruce a lui Hristos, ajuta-ma cu tot ce ar putea sa fie spre binele meu.
Prin Sfanta Cruce a lui Hristos eu vin pe drumul salvarii mele.
Sfanta Cruce a lui Hristos, indeparteaza de mine orice pericol de moarte si da-mi viata vesnica.

O, Iisuse, crucificat in Nazaret, ai mila de mine, pentru ca dusmanii cei rai, vizibili si invizibili, sa stea departe de mine, acum si in vecii vecilor, Amin!
In onoarea Sangelui Sau laudat, a pasiunii Sale si a mortii Sale nedrepte, in onoarea reinvierii Sale si a incarnarii Sale divine, prin care El ne-a daruit nemurirea sufletului.
La fel de adevarat cum Domnul nostru s-a nascut in noaptea de Craciun la fel de adevarat ca cei trei Regi magi i-au adus darurile in a treia zi, la fel de adevarat ca Iisus s-a ridicat la ceruri, eu ii cer Salvatorului nostru, Bunului Dumnezeu, sa ma ia sub protectia Sa mereu.
Tata celest, imi pun sufletul in mainile Tale.
Iisuse, Marie, Sfanta Ana, Sfante loachim, ajutati-ma in ceasul mortii mele.
In numele Domnului nostru Iisus Hristos, Amin!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

10 Comments

 1. Draga Lovendal, de multi ani sunt un fan al tau, dar de data asta am o mare nelamurire: Unde scrie in Biblie, in ce loc ne invata sa ne rugam crucii, Mariei,
  sfintei Ana (?), sfantului Ioachim (?). „Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine, sa nu te inchini inaintea lor, sa nu le slujesti; caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos care pedepsesc nelegiuirea…” Isus Hristos raspunde ucenicilor,
  cand este intrebat cum sa se roage: ” Iata cum sa va rugati: Tatal nostru carele esti in ceruri…”Spune ceva Scriptura care este INSUFLATA DE DUMNEZEU, nu de oameni, ceva de cruci si sfinti? Din contra!.Si nici nu-mi spune ca „parintii bisericii”….
  Dar acesti „parinti” au fost oameni si ca orice om, uita-te prin scrierile lor, au si pareri divergente. Altfel mai era nevoie de sinoade si de luat hotarari?!
  Domnul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

 2. Nu stiu multe lucruri despre cruce de dinainte de Hristos. Dar unele lucruri sunt sigure si verificabile. Daca cauti in casa unele lucruri care le -ai asezat aiurea, si pui doua obiecte in cruce, te vei duce sigur la obiectul cautat. Apoi nu stiu cum dar crucea da un sentiment de paza de multumire de sine. Cel putin la cei de confesiune ortodoxa. Cred ca simbolistica crucii vine dela sabie si aceea dela arhangheli care erau justitiari, dupa opinia mea. Sunt multe lucruri de comentat dar nu avem timpul necesar.

 3. Foarte frumos spus mai anonim,dar cum poti dovedi ca Hristos nu exista?
  Sau de ce crezi tu ca relatarile din Sfanta Scriptura,au fost create in vremea lui Moise,relatarea potopului si a facerii s-a transmis oral exact ca Sfanta Traditie,asa ca mi se pare foarte logic ca si sumerieni sa fi auzit de acestea,apoi sa trecem peste faptul ca injuri un Dumnezeu „care nu exista”,am inteles ca in afara de Diavol tu nu mai vezi nimic altceva si am inteles ca crestinismul este o metoda de control,asa este nu ma bag unde nu stiu,dar sti ce,putin i-mi pasa de aceste lucruri,singurl lucru de care am nevoie de la tine este sufletul tau,poate inca nu constienizezi ca viata este trecatoare,nu stiu ce ti-a promis satana,dar gandeste-te putin la tine,la ce ai sa faci dupa ce mori,unde crezi ca iti petreci eternitatea.Se vede ca nu ai apucat macar Biblia sa o citesti,sau daca ai apucat fa si tu cum am facut eu,cerceteaza tot vezi ce fel explica sfintii parinti Sfanta Scriptura caci si eu am stat si am incercat sa gasesc ceva relativ bun din tot ce este scris pe acel site,dar nu am gasit decat ura as vrea sa inchei cu un citat.
  Daca tu crezi in Dumnezeu si el nu exista nu ai pierdut nimic,dar daca tu nu crezi si el exista,i-mi pare rau sa i-ti zic dar ai pierdut tot.doar mediteaza la ceea ce am scris,Si inca un lucru ziceai ca satana nu omoara pe nimeni,oh ce mare este inselarea,el omoara si sufletul si trupul,sufletul prin intermediul minciunii si a urii,apoi trupeste,nu cred ca ai vazut inca un caz de posedare demonica,eu da am vazut si de atunci is mult mai intarit in credinta,caci am vazut cu ochii mei ce face satana cu oameni inselati de el.

 4. ahhh… ideea e ca ai inteles anumite lucruri gresit.. sunt consitent de existenta lui yehova acesta fiind un personaj fictiv .. un centru de energie.. Satan nu mi-a promis nimic.. eu am venit de buna-voie.. ceea ce tu si multi alti nu vedeti cine e de fapt in spatele acestei sclavii si cine conduce lumea.. imi place cum ai spus lucrurile ca nu vorbesti ceea ce nu sti.. insa ai vorbit aiureli.. am apucat sa citesc biblia doar pt a vedea cu ochii mei ce e in ea sa spun sincer mie scarba de ceea ce am citit , nu mai jertfe de sange..
  Bineinteles ca e ura fata de yehova si toti cei aflati in spatele lui.. de ce aveam atat de multa ura fata de el ?.. pt ca timp de secole noi am fost chinuiti si rasa lui imputita de evreii au trait bine merci pe munca noastra.. Dupa ce mor unde ajung ?… foarte simplu.. inapoi pe pamant avand in vedere ca sufletele noastre sunt programate sa se reincarneze si sa porneasca de la capat de fiecare data..
  Posedari ?.. se poate si mai bine.. avand in vedere ca ingerii, reptilieni si gayasi lucreaza la indepartarea oamenilor de Satan pt ca acestia sa nu poata evolua pe plan spiritual .. acestia sunt in stare de orice pt ai speria pe oamenii.. intradevar nu am vazut posedari.. insa am avut foarte multe experiente pozitive in SS.. si sa iti spun o chestie despre o intamplare… o femeie care era pe patul de nastere, aceasta inainte de nasterea copilului a venit un inger la ea si ia spus ca vrea ca copilul ei sa fie mort si ca la nastere se va naste mort.. imd dupa nastere copilul sa nascut mort..
  Nu cred ca ai inteles in mare parte lucrurile.. multi xini stau cu gandul ca vor afla adevarul la moarte.. insa voi nu va dati seama ca voi cu mana voastra lucrati la distrugerea omenirii/neamurilor ..si la aducerea in sclavie a noastra lucru pe care evreii si-l doresc de multa vreme..

  Acu sa iti raspund la intrebare pe care mi-ai puso : „Daca tu crezi in Dumnezeu si el nu exista nu ai pierdut nimic,dar daca tu nu crezi si el exista,” la fel e si in cazul lui Satan.. in loc de yehova punel pe satan .. spunemi si me de ce de mic ti se baga crestinismul pe gat cu forta ?.. adica de mic ti se spune ca satan e rau ca yehova e bun .. in asa fel incat tu nu poti sa iei o decizie si sa alegi de partea care vrei sa fii… si tu si ceilalti veti spune ca Satan e rau .. puteti sa imi spuneti si me ce rau a facut el ?.. el insasi si in ochii vostri.. avand in vedere ca eu am avut experiente personale cu acesta si mult altele .. nu cred ca sunteti in postura in care sa imi spuneti aberati .. sa nu uitam ca ingerii apar prin vise si se dau drept demonii si alte entitati pt a ne ingrozii (si la fel ti-o spun din experineta) nu am timpul necesar si nu pot sa iti spun chiar totul .. pt ca vei intelege ceea ce tu vrei si e ca si cum as vb cu peretii.. nu fortez pe nimeni sa renunte la crestinism.. doar incer sa informez pentru a putea lua voi insiva o decizie!!

 5. Doamne ajuta ,frati crestini ,Domnul a spus „si tot ce faceti sa faceti cu duh de pace „deci cu duh de pace am sa incerc sa spun ceea ce cred si eu ,in primul rind rugaciunea de mai sus este adresata lui Isus hristos si Sfintei Cruci ,asa cum a spus unul dintre apostolic „iara mie sa-mi fie dat a ma lauda numai cu crucea Domnului „si da la sfirsit se mai amintesc si ceva sfinti ,sa na amintim caci Domnul aspus „fifi drepti fiti sfinti caci cu uni ca acestia voi judeca lumea ” se pare ca intr-o zi ne vom intilni cu ei oricum in ceruri caci si ei vor judeca lumea alaturi de Mintuitorul lumii si atunci ce vom zice ?cine sinteti ca nici nu va cunoastem?
  Da Dumnezeu este un Dumnezeu adevarat si nimeni nu poate merge la Tatal decit prin Fiul ,dar sa nu uitam ca si in vechiul testament se rugau asa „Dumnezeul lui Avraam ,a lui Jacob ajuta-mi ‘si erau folosite si numele altor profeti sau oamenii sfinti,deci nu trebuie sa ne fie rusine de sfinti si profeti ,caci intr-o zi ne vom intilni cu ei oricum ,Domnul a spus ” orice veti cere cu credinta crezind ca poti primi ai si primit „aceasta este important ,sa crezi cu adevarat cum a spus Isus cuiva ” crezi tu ca Eu pot face asta ?Da cred I s-a raspuns ” ,va rog sa ma iertati daca am gresit cu ceva ,….