Cum putem schimba un destin fatal? Printr-o simpla rugaciune

Multi dintre noi si-au pus intrebarea aceasta: din moment ce astrologia este adevarata, atunci inseamna ca exista soarta, predestinare. Drept urmare, nu trebuie decat sa ne traim soarta, fara sa mai putem face nimic. Fals! Nimic mai fals. Asta ar insemna sa nu mai evoluam deloc spiritual si sa stam impasibili in fata sortii.

Dar atunci, cum ai putea sa-ti controlezi destinul? Uitati-va, de exemplu la Nostradamus, care, cu multa acuratete, a reusit sa vada in viitor, cu sute de ani inainte, cum va arata viitorul. El a prezis, printre altele, ca omenirea va avea parte de o mare seceta si de foamete… lucru ce se intampla in timpurile noastre in multe tari africane.

Da, e adevarat ca viitorul e deja facut, iar filmul s-a terminat. Iar lucru acesta se intampla ca urmare a karmei…ea e cea care ne creeaza viitorul. Actiunile noastre din trecut fac viitorul; si in Biblie se spune clar: “culegi, ceea ce semeni”. Drama cosmica se desfasoara pe un imens ecran universal. Dar, totusi, poti sa-ti schimbi destinul. Acesta insemna ca nu trebuie sa faci niciun efort pentru a opri toate lucrurile care ti se intampla. A accepta destinul inseamna a te lasa scufundat in mizeria experientelor de viata, sa suferi fizic, mental, emotional si spiritual, asemenea unui animal. A accepta destinul inseamna a nu-ti lasa sufletul sa evolueze; acesta este adormit si trebuie trezit la viata. Cu cat mai repede inveti aceasta lectie, cu atat ai mai putin de suferit.

Haideti sa va spun un mic secret: sa presupunem ca soarta va spune ca trebuie sa muriti intr-un accident. Ce puteti face pentru a evita acest accident fatal si aceasta soarta mortala? Inainte de a pleca la drum sau cand intrati in masina, spuneti urmatoarele cuvinte, sub forma de rugaciune: “Doamne Dumnezeule, nu te-am uitat. Te rog ajuta-ma ca totul sa fie bine si sa nu mi se intample nimic.” O simpla rugaciune si Dumnezeu va poate salva viata. Nu va costa nimic sa spuneti aceasta mica rugaciune…chiar absolut nimic.

4 Comments

Leave a Reply