luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaO vindecare medicala neobisnuita: un medium ofera un tratament corect unui baietel,...

O vindecare medicala neobisnuita: un medium ofera un tratament corect unui baietel, dupa ce a comunicat cu „entitati dezintrupate”!

O vindecare medicala neobisnuita: un medium ofera un tratament corect unui baietel, dupa ce a comunicat cu „entitati dezintrupate”!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

medium vindecareIata un exemplu de vindecare pe „cai neobisnuite”. Este vorba despre cazul lui David, un copil hidrocefal. Mama lui, care a povestit cele intamplate, a refuzat solutia propusa in ultima instanta de chirurgi: un dren si o valva artificiala care sa dreneze lichidul cefalo-rahidian, pana la… sfarsitul definitiv. In acel moment, David avea 18 luni. Capul era prea greu si il dezechilibra permanent. Dormea foarte putin si voma tot ce manca. Desi au stat mult timp in spital, medicii nu au putut sa-i amelioreze in nici un fel starea, singura cale posibila parand a fi chirurgia.

Parintii micutului auzisera de un medium canadian, Ian Borts, azi decedat. Acesta, in stare de transa profunda, putea sa comunice cu „entitati dezintrupate”, numite speakers (vorbitori), care faceau o „lectura” a cazului si indicau bolnavilor tratamentul. Acesti speakers au descoperit la David o slabiciune majora a structurii genetice si au indicat un tratament lung si foarte sever, ca sa evite interventia chirurgicala. Astazi, copilul este sanatos si are 18 ani, dupa ce a urmat tratamentul propus de „entitatile dezintrupate”.

Este clar pentru oricine ca acel medium, care nu avea pe atunci mai mult de 20 de ani, nu avea cum sa detina cunostinte medicale suficiente ca sa poata diagnostica o astfel de maladie grava si sa-i indice si tratamentul. Cufundat intr-o stare de autohipnoza foarte surprinzatoare (asemenea unui somn cu unde foarte lente, cu pulsatii cardiace foarte reduse, 14-15 pe secunda, si o presiune arteriala foarte joasa), mediumul parea ca acceseaza informatii de care nu avea cunostinta in stare de veghe. Cum se explica aceasta capacitate extraordinara? Evident, nici psihologia clasica si nici parapsihologia nu pot sa explice aceasta putere neobisnuita.

Nu trebuie sa uitam insa ca nu orice medium are in mod obligatoriu un astfel de talent, ca multi sunt sarlatani, iar printre adepti se numara multi prosti, naivi si mai ales oameni sarmani, care nu mai stiu la cine sa apeleze. Cu toate acestea, acest mod de a vindeca „pe cai neobisnuite” merita sa fie studiat cu toata atentia. Medicii au ajuns la concluzia ca lectura „canalului” Ian Borts era exacta.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

2 Comments