O rugaciune puternica pentru a scapa de blestemele care ne pot distruge vietile

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Blestemele sunt energii negative foarte puternice, care va pot face viata un iad. Si, tineti minte: un blestem se poate transmite peste generatii, nefiind de vina voi, ci stramosii vostri! De aceea, aceste blesteme trebuie indepartate. Cum? Iata o modalitate practica pentru crestini, sub forma unei rugaciuni frumoase, dar si puternice in acelasi timp.

„Tatal Ceresc, vin inaintea Ta in lauda, inchinaciune si veneratie. Iti multumesc pentru trimiterea Fiului Tau, Iisus Hristos, care si-a dat viata pentru noi, pacatosii. Iti multumesc pentru ca ai trimis Duhul Sfant sa ma ghideze si sa ma imputerniceasca in viata mea de zi cu zi. Tatal ceresc, deschide-mi ochii ca sa vad maretia Ta.

Ma pun sub crucea lui Iisus si ma predau luminii lui Hristos. Ma imbrac in armele lui Dumnezeu, pentru a sta impotriva uneltirilor diavolului. Iau pavaza credintei, cu care voi putea stinge toate sagetile arzatoare ale diavolului.

In numele lui Iisus Hristos, resping ispita diavolului in toate formele sale si refuz sa las pacatul sa domneasca asupra mea. Il resping pe Satana si toate lucrarile sale, impreuna cu toate promisiunile sale goale. Tatal Ceresc, iti cer iertare pentru mine, pentru prietenii mei, pentru rudele si stramosii mei, care au facut apel la puterile ce se opun lui Iisus Hristos. Renunt la puterea oferita de ocultism si de artele magice. Renunt la orice putere, in afara de cea a lui Dumnezeu si la orice forma de inchinare in afara de cea fata de Iisus Hristos.

In numele lui Iisus Hristos, rup orice blestem care ar fi putut veni impotriva mea si familiei mele si opresc transmiterea acestor blesteme prin urmasii mei. Tatal iubitor, curata linia familiei mele de orice blestem.

Iti multumesc, Doamne, ca m-ai eliberat! Amin!”

Repetati, cu inima curata si cu gandurile curate, aceasta rugaciune de mai multe ori, si veti constata ca orice blestem se va rupe de voi.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply