Un nou studiu stiintific arata clar: chimioterapia „ajuta” la raspandirea cancerului in organism si nu vindeca! Iaca asa sunt omorati saracii bolnavi…

Chimioterapia ar putea permite cancerului sa se raspandeasca in corp si de asemenea ar putea declansa tumori mult mai agresive. O echipa de oameni de stiinta din Statele Unite a studiat impactul medicamentelor asupra pacientelor diagnosticate cu cancer de san si a descoperit ca acestea sporesc posibilitatea ca celulele tumorale sa migreze in alte zone ale corpului unde sunt aproape intotdeauna letale.

Multor paciente le este administrata chimioterapia inainte de interventia chirurgicala, insa noua cercetare sugereaza ca, desi aceasta reduce tumorile pe termen scurt, ea ar putea totodata declansa raspandirea celulelor canceroase in corp. Se crede ca medicatia toxica declanseaza un mecanism de reparare al corpului care in cele din urma stimuleaza tumorile sa devina din nou mai puternice. In plus, acesta sporeste numarul de „puncte de acces” pe vasele de sange, fapt ce permite cancerului sa se raspandeasca in organism.

Doctor George Karagiannis de la Colegiul de Medicina „Albert Einstein” din cadrul Universitatii Yeshiva din New York a descoperit ca numarul de ”puncte de acces” a crescut la 20 de paciente carora le-au fost administrate doua medicamente obisnuite in cadrul chimioterapiei. De asemenea, Karagiannis a observat ca in cazul soarecilor chimioterapia contra tumorilor mamare a inmultit numarul de celule canceroase care circulau in corp si in plamani.

Sursa: agerpres.ro

P.S. Asa cum am precizat in mai multe articole, chimioterapia mai mult omoara decat vindeca. De exemplu, intr-un articol din februarie 2015 (Mai multe studii stiintifice arata clar ca pacientii care fac chimioterapie impotriva cancerului traiesc mai putin decat cei care nu fac niciun tratament!), aratam cum, in mediu, pacientii care fac chimioterapie impotriva cancerului traiesc mai putin decat cei care nu fac deloc. Dar multi nu-si dau seama ca industria cancerului e foarte profitabila pentru Big Pharma…

Be the first to comment

Leave a Reply