Parintele Cleopa ne vorbeste despre un “registru misterios” in care sunt inscrise toate lumile ce au existat cu 60 de miliarde de ani inainte de Adam

Social Media
  •  
  •  
  •  

Un cititor fidel mi-a trimis un mesaj cu o inregistrare audio cu parintele Cleopa in care acesta vorbeste despre lumea de dinainte de Adam. Ii multumesc mult pe aceasta cale, dar sa revenim la inregistrare…

* A vazut acolo un palat de pietre scumpe (…) Si-a intrebat ce-i cu palatul asta? Aici e palatul lumilor, care a fost inainte de Adam.

* Si aici, in palatul asta, sunt registrele pastrate cu atatea milioane de lumi care au fost inainte de Adam.

* Si l-a bagat in palatul acela si atata frumusete era, ca n-o poate spune niciodata limba romana. Erau garderoabe de aur in stanga si in dreapta.

* (…) Si a scos un registru de aur, cu pietre scumpe (…) Cand l-o deschis, a vazut stele, Luna…

* Asta lume a fost cu 60 de miliarde inainte de Adam.

Foarte interesant e ca iubitul parinte Cleopa, un crestin ortodox fervent, ne vorbeste despre “registre” in care sunt scrise milioanele de lumi ce au existat inainte de Adam. Acest lucru ne aduce aminte de “inregistrarile akashice” (ce sunt intalnite in cartile lui Alice Bailey – un mare teosof), care ar fi “un fel de film fotografic imens, in care se inregistreaza toate dorintele si experientele de pe Pamant”. De asemenea, se aseamana si cu conceptul de “amfiteatrul inregistrarilor eterne” al profetului Edgar Cayce.

Lasă un comentariu