Experimentele incredibile ale dr. Emoto demonstreaza clar cum gandurile (pozitive sau negative) influenteaza realitatea si trupul nostru

Social Media

Gandurile noastre (pozitive sau negative) definesc modul in care percepem o situatie, cum reactionam, cum raspundem la ele, si ceea ce invatam de la ele. Stim ca, in final, gandurile definesc comportamentul nostru, care, atunci cand sunt repetate in mod constant, devin obiceiuri. Asadar, gandurile noastre afecteaza ceea ce noi credem despre noi si despre capacitatile noastre, si, prin urmare, ceea ce suntem capabili.

Crezand anumite ganduri, realitatea fizica ne este afectata in mod direct. Nu va vine sa credeti ca gandurile creeaza realitatea inconjuratoare? Dr. Masaru Emoto si-a petrecut mai mult de un deceniu in a intelege impactul gandurilor asupra apei, adica felul in care gandurile pozitive si negative pot modifica proprietatile apei.

Experimentele lui Dr. Masaru Emoto sunt simple si puternice in acelasi timp. Dr. Emoto a umplut mai multe containere cu apa, si, pentru fiecare din ele, si-a stabilit ganduri pozitive sau negative, ambele scrise si verbale. Pe fiecare container, el a scris cuvinte pozitive sau negative, a vorbit in mod pozitiv sau negativ, a redat muzica pozitiva sau negativa. De exemplu, la un container spunea afirmatii pozitive, cum ar fi „Multumesc”, „Te iubesc”, „Iti sunt recunoscator”, iar pentru altul facea afirmatii negative, cum ar fi „Te urasc”, „Te voi rani”, „Pleaca de langa mine!”.

Fiecare experiment a fost realizat pentru un anumit timp. La sfarsitul experimentelor, el a colectat probe de apa din fiecare recipient si le-a inghetat. Cristalele au fost apoi fotografiate.

Rezultatele experimentelor lui Dr. Emoto au aratat faptul ca probele de apa care au fost tratate cu ganduri pozitive au format cristale de gheata clare si frumoase, in timp ce containerele expuse la ganduri si intentii negative, au aratat cristale de gheata urate.

Experimentele cu orez

Dr. Masaru Emoto a adaugat orez in trei recipiente, pline cu apa, fiecare container fiind supus timp de 30 de zile unor ganduri indiferente, pozitive si negative. La sfarsitul celor 30 de zile, el a comparat nivelul de degradare din fiecare recipient. El a descoperit ca recipientul supus unor ganduri pozitive, arata foarte bine, avand o aroma dulce. Cel expus la negativitate s-a transformat in negru, iar containerul neglijat, de asemenea, a prins mucegai si a putrezit, aratand ca indiferenta este, de asemenea, devastatoare.

Concluzie

Avand in vedere faptul ca 60% din masa corpului nostru este format din apa, imaginati-va cum si gandurile noastre despre noi si despre oamenii din jurul nostru pot modifica in mod dramatic propriile noastre aure…


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply