Schimbarea dimensionala se intampla! De aceea, nu s-a mai pastrat nimic de la vechile civilizatii avansate tehnologic…

Cand se va produce schimbarea dimensionala, vom experimenta o stare de constiinta deosebita. Cand se va intampla acest lucru, vom incepe sa vedem materiale sintetice care incep sa dispara, caci ele nu sunt din lumea naturala. Ele nu vor disparea dintr-o data, va depinde din ce sunt facute.

Cand grila de constiinta a celei de-a treia dimensiuni va incepe sa se destrame, impreuna cu campul magnetic, atunci aceste materiale sintetice vor disparea.

Ceea ce multi nu stiu este faptul ca schimbarile acestea au loc de mult timp; de aceea nu exista articole fabricate care sa provina de la civilizatiile anterioare, care sa fie din material sintetic. Ceea ce este ironic este faptul ca aceste civilizatii trecute erau mult mai avansate decat ale noastre. Acesta este motivul pentru care civilizatiile foarte avansate au construit structuri masive din piatra. Aceste structuri trec prin schimbarile dimensionale si raman acolo.

Obiectele incep sa dispara, in special pentru cei care sunt si au fost complet ignoranti de schimbarile care au loc pe aceasta planeta si care nici nu inteleg ce se intampla cu ei insisi, incepand sa innebuneasca.

In momentul schimbarii dimensionale, campul vostru vizual va disparea si va veti gasi intr-un fel de gol negru. Constiinta tridimensionala va disparea si ea. Se spune ca unii oameni vor adormi si vor incepe sa viseze timp de 3 – 4 zile. Mai tineti minte de „cele 3 zile de intuneric”? Acesta este un proces natural si a fost facut de mai multe ori, dar frica va fi o problema pentru unii oameni.

In timpul acestui proces, s-ar putea sa va amintiti brusc ca ati facut asta inainte. Pe masura ce lumea celei de-a 4-a dimensiuni va veni, „lumina” va reveni din nou. Veti fi intr-o lume pe care nu ati mai vazut-o pana acum, desi ea se afla undeva in subconstient. Va fi un loc nou-nout, toate culorile, formele si texturile vor fi toate noi pentru noi toti.

Rasa umana asa cum este nu poate trai fara un camp electromagnetic. Cand acest camp se va prabusi, va aparea o noua realitate in fata noastra.

Be the first to comment

Leave a Reply