O cercetare revolutionara arata clar: uleiul de nuci de cocos distruge peste 90% din celulele canceroase in doar 2 zile!

ulei nuci de cocosCancerul de colon este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer in randul barbatilor si femeilor. Desi o serie de remedii naturale au capacitatea de a preveni sau chiar vindeca aceasta boala, totusi stiinta medicala actuala este sub influenta puternica a industriei farmaceutice, cea mai mare parte a cercetarii medicale occidentala provenind direct de la companiile farmaceutice.

„Profesia medicala este cumparata de catre industria farmaceutica, nu numai in ceea ce priveste practica medicala, dar si referitor la invatare si cercetare. Institutiile academice ale acestei tari sunt lasate sa fie platite de industria farmaceutica. E o rusine”, a declarat Arnold Relman Seymour (1923-2014), profesor la Universitatea de Medicina Harvard si fost redactor-sef al revistei „New England Medical Journal”.

Totusi, acest lucru nu inseamna ca toate cercetarile medicale sunt facute doar sub influenta corporatiilor farmaceutice. Un bun exemplu il constituie urmatorul studiu care arata ca exista o componenta activa anti-canceroasa in uleiul de cocos, acidul lauric. Studiul a fost publicat in revista „Cancer Research” (vedeti linkul AICI), de catre cercetatorii de la Universitatea din Adelaide. Ei au descoperit ca aceasta componenta extermina complet mai mult de 90 la suta din celulele cancerului de colon, dupa doar doua zile de tratament. Prin urmare, studiul sustine ca acidul lauric pot induce moartea celulelor canceroase, atat in vitro cat si in vivo. Pentru acest studiu, cercetatorii au folosit celulele intestinale de sobolan, ca model pentru celulele epiteliale intestinale normale.

Acidul lauric, cel care ucide cancerul de colon si face parte din uleiul de cocos, se gaseste in mod tipic si in laptele matern, de asemenea. Este un acid gras cu catena medie, ceea ce inseamna ca sustine sistemul imunitar si are o multime de proprietati antimicrobiene. Unii oameni considera ulei brut, organic, virgin din nuci de cocos ca fiind de mare ajutor la vindecarea cancerului si a altor boli, iar studiul de mai sus sprijina aceasta afirmatie. Potrivit Societatii Americane pentru Nutritie, ulei de nuci de cocos poate fi util in tratarea si prevenirea bolilor: diabetul, osteoporoza, boli legate de virus (mononucleoza, hepatita C etc.), afectiuni ale vezicii biliare, boala Crohn, si cancer (vedeţi AICI linkul catre cele afirmate mai sus.)

 

Be the first to comment

Leave a Reply