Home ReligieMiracole Un adevarat miracol: Fecioara Maria apare in poza unei fetite bolnave de leucemie…si apoi fetita se vindeca!

Un adevarat miracol: Fecioara Maria apare in poza unei fetite bolnave de leucemie…si apoi fetita se vindeca!

by admin
177 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Fecioara Maria cu o fetita bolnavaFie ca credeti sau nu, un adevarat miracol s-a intamplat in America in zilele noastre. Si aflam acest lucru de la televiziunea americana Fox12 News. Erin Potter este o fetita de 12 ani din Kirtland care se lupta cu leucemia. Intr-una din pozele facute seara fetitei, in spatele ei se poate observa…figura Fecioarei Maria! Acest lucru a uimit-o pe Jen Potter, mama fetitei, care a avut ca prima reactie urmatoarele cuvinte: “E Fecioara Maria! Ea ne aude! Ea se afla acolo!”

Fotografia lui Erin, care alerga cu niste artificii in mana, a fost facuta in spatele curtii familiei de catre un prieten, dupa ce parintii fetitei au primit vestea ca leucemia s-a reactivat pentru a treia oara; Erin trebuind sa faca un al doilea transplant de maduva osoasa. Mama fetitei a declarat: “Nu am vazut lucrul acesta ca pe un semn ca fetita noastra va fi bine, ci ca pe un semn ca cineva are grija de ea”.

Imediat dupa ce fotografia a fost realizata, Erin a avut cel de-al doilea transplant, iar acum e bine, cancerul disparandu-i. Tatal fetitei, Kevin Potter, a spus: “Stiu ca ea nu este singura, ca noi nu suntem singuri. Cei care nu cred in miracol… e OK. Orice s-a intamplat, stim ca ceva puternic si special a fost acolo cu noi.”

Un lucru e clar: fotografia trebuie sa fie autentica. O familie cu un necaz atat de mare cu siguranta nu s-ar ocupa cu falsificarea de poze. Cui parinte i-ar mai arde de falsuri, atunci cand fetita sa e grav bolnava?

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

8 comments

sorin 26 mai 2013 - 7:14

Maica fecioara este peste tot si acolo unde oamenii nici nu banuiasc ,binecuvantata sa fie Ea ca prin ea a venit mantuirea in lume .

mugur 26 mai 2013 - 9:42

Sunt destui pe lumea asta care au o singura religie:BANUL. Si ar face orice pentru bani si publicitate.Prin asta nu contest realitatea unor astfel de fenomene sau minuni. Cu multi ani in urma am discutat cu un preot care se ocupa cu studiul si inlaturarea de blesteme,farmece,fenomene poltergeist,etc.Pe langa faptul ca mi-a dat destule exemple de fenomene false(create de imaginatia umana),el a spus ca secretul reusitei in astfel de fenomene e sa nu crezi in ele. De-a lungul timpului am tot citit despre fenomenele in cauza,incercand sa aflu parerile atat a acelora care cred cat si a acelora care nu cred in astfel de manifestari si am constatat ca si Vaticanul are unele reticente in a recunoaste si admite toate aceste lucruri.

sorin 26 mai 2013 - 12:51

Oameni buni traim intr-o tara ortodoxa ce treaba avem noi cu Vaticanul ?

M5 26 mai 2013 - 13:15

Sorine ce treaba are ortodoxia cu tara? Sau biserica ortodoxa detine monopolul pe credinta in Romania!

mugur 26 mai 2013 - 13:31

Sorine,uite incearca sa citesti si asta,atat pentru tine cat si pentru noi ceilalti(ma gandesc la cei care te-au criticat pe drept sau nu).http://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/05/26/istoria-religiilor-varianta-alternativa/

sorin 26 mai 2013 - 19:48

ORTODOXI IN TARA ASTA SUNT DECLARATIV VORBIND 86% CAM ASTA E TREABA . Nu ar trebui sa avem deaface cu catolicismul doar sectantii se leaga de catolici ei crezand ca papa e antihrist ,nici pomeneala antihrist va aparaea tot din Galilleea si este tot evreu daca e nascut cumva . Nu trebuie sa ne intereseze anumite aspecte .

iosif balazs 8 octombrie 2013 - 12:27

iubiti pe maica domnului,rugativa neincetat si veti avea foloase multe.

Un adevarat miracol: Fecioara Maria apare in poza unei fetite bolnave de leucemie…si apoi fetita se vindeca! - REVISTE 9 octombrie 2013 - 14:25

[…] facute seara fetitei, in spatele ei se poate observa…figura Fecioarei Maria! Acest […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment