Un adevarat miracol: Fecioara Maria apare in poza unei fetite bolnave de leucemie…si apoi fetita se vindeca!

Social Media

Fecioara Maria cu o fetita bolnavaFie ca credeti sau nu, un adevarat miracol s-a intamplat in America in zilele noastre. Si aflam acest lucru de la televiziunea americana Fox12 News. Erin Potter este o fetita de 12 ani din Kirtland care se lupta cu leucemia. Intr-una din pozele facute seara fetitei, in spatele ei se poate observa…figura Fecioarei Maria! Acest lucru a uimit-o pe Jen Potter, mama fetitei, care a avut ca prima reactie urmatoarele cuvinte: „E Fecioara Maria! Ea ne aude! Ea se afla acolo!”

Fotografia lui Erin, care alerga cu niste artificii in mana, a fost facuta in spatele curtii familiei de catre un prieten, dupa ce parintii fetitei au primit vestea ca leucemia s-a reactivat pentru a treia oara; Erin trebuind sa faca un al doilea transplant de maduva osoasa. Mama fetitei a declarat: „Nu am vazut lucrul acesta ca pe un semn ca fetita noastra va fi bine, ci ca pe un semn ca cineva are grija de ea”.

Imediat dupa ce fotografia a fost realizata, Erin a avut cel de-al doilea transplant, iar acum e bine, cancerul disparandu-i. Tatal fetitei, Kevin Potter, a spus: „Stiu ca ea nu este singura, ca noi nu suntem singuri. Cei care nu cred in miracol… e OK. Orice s-a intamplat, stim ca ceva puternic si special a fost acolo cu noi.”

Un lucru e clar: fotografia trebuie sa fie autentica. O familie cu un necaz atat de mare cu siguranta nu s-ar ocupa cu falsificarea de poze. Cui parinte i-ar mai arde de falsuri, atunci cand fetita sa e grav bolnava?

 


Social Media

7 Comments

  1. Sunt destui pe lumea asta care au o singura religie:BANUL. Si ar face orice pentru bani si publicitate.Prin asta nu contest realitatea unor astfel de fenomene sau minuni. Cu multi ani in urma am discutat cu un preot care se ocupa cu studiul si inlaturarea de blesteme,farmece,fenomene poltergeist,etc.Pe langa faptul ca mi-a dat destule exemple de fenomene false(create de imaginatia umana),el a spus ca secretul reusitei in astfel de fenomene e sa nu crezi in ele. De-a lungul timpului am tot citit despre fenomenele in cauza,incercand sa aflu parerile atat a acelora care cred cat si a acelora care nu cred in astfel de manifestari si am constatat ca si Vaticanul are unele reticente in a recunoaste si admite toate aceste lucruri.

  2. ORTODOXI IN TARA ASTA SUNT DECLARATIV VORBIND 86% CAM ASTA E TREABA . Nu ar trebui sa avem deaface cu catolicismul doar sectantii se leaga de catolici ei crezand ca papa e antihrist ,nici pomeneala antihrist va aparaea tot din Galilleea si este tot evreu daca e nascut cumva . Nu trebuie sa ne intereseze anumite aspecte .

1 Trackback / Pingback

  1. Un adevarat miracol: Fecioara Maria apare in poza unei fetite bolnave de leucemie…si apoi fetita se vindeca! - REVISTE

Leave a Reply