Home ReligieMiracole O fetita din Romania se intalni cu mii de ingeri si cu un “om de lumina”

O fetita din Romania se intalni cu mii de ingeri si cu un “om de lumina”

by admin
196 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Intamplarea de mai jos a avut loc pe 29 august 1935, in localitatea Parepa, din judetul Prahova.

Fetita Maria Petre se juca impreuna cu mai multi copii in spatele casei sale, pe o poiana de pe malul lacului. Ea povesteste:

„Numai ce vad ca din cerul acela senin se coboara cu repeziciune un stalp de nori albi-argintii in fata mea, venind direct spre mine. (…) Doamne, ce frumos am vazut (…) Era asa un tunel de nori albi stralucitori si mii de ingeri se vedeau pana in strafundul cerului, de parca erau niste fluturi cu aripi de zapada. Acolo, in inaltime, lumina ceva ca Soarele, dar Soarele era in alta parte. (…) Acel soare nou cobora incet, incet prin tunel spre mine si ce vad? Era ceva care se apropia de mine si avea chipul unui om de lumina, care mi-a vorbit cu glas bland. (…) Tatal Ceresc mi-a spus ca mari necazuri se vor abate peste Romania, daca poporul nostru nu se va pocai: un razboi mare, cutremure, inundatii, seceta, foamete, boli si stapanirea ruseasca…Da, mi-a spus ca vom avea stapanire ruseasca, intr-o vreme cand nici nemtii nu erau aici.”

Timp de aproape trei saptamani dupa minunea aceasta, Maria Petre ii putea vindeca pe aproape toti bolnavii ce veneau la ea. Se ruga pentru ei si atingea cu mainile. Multi adusi pe brate sau pe targi, au putut dupa aceea umbla. Apoi, puterea aceea i-a disparut.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Eugenia 16 august 2012 - 21:01

Bună seara. Am pus o întrebare la Almeea vorbeşte cu tine, dar nu mi s-a răspuns…

iosif balazs 8 octombrie 2013 - 12:34

copii sint ingeri. ei sint puri sufleteste.

Leave a Comment