O fetita din Romania se intalni cu mii de ingeri si cu un “om de lumina”

Social Media

Intamplarea de mai jos a avut loc pe 29 august 1935, in localitatea Parepa, din judetul Prahova.

Fetita Maria Petre se juca impreuna cu mai multi copii in spatele casei sale, pe o poiana de pe malul lacului. Ea povesteste:

„Numai ce vad ca din cerul acela senin se coboara cu repeziciune un stalp de nori albi-argintii in fata mea, venind direct spre mine. (…) Doamne, ce frumos am vazut (…) Era asa un tunel de nori albi stralucitori si mii de ingeri se vedeau pana in strafundul cerului, de parca erau niste fluturi cu aripi de zapada. Acolo, in inaltime, lumina ceva ca Soarele, dar Soarele era in alta parte. (…) Acel soare nou cobora incet, incet prin tunel spre mine si ce vad? Era ceva care se apropia de mine si avea chipul unui om de lumina, care mi-a vorbit cu glas bland. (…) Tatal Ceresc mi-a spus ca mari necazuri se vor abate peste Romania, daca poporul nostru nu se va pocai: un razboi mare, cutremure, inundatii, seceta, foamete, boli si stapanirea ruseasca…Da, mi-a spus ca vom avea stapanire ruseasca, intr-o vreme cand nici nemtii nu erau aici.”

Timp de aproape trei saptamani dupa minunea aceasta, Maria Petre ii putea vindeca pe aproape toti bolnavii ce veneau la ea. Se ruga pentru ei si atingea cu mainile. Multi adusi pe brate sau pe targi, au putut dupa aceea umbla. Apoi, puterea aceea i-a disparut.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply