Glasul interior al unui inger a salvat o fetita de la o moarte iminenta

Social Media

ingeri vindecareIn timpul unei vacante in Hawaii in 1986, o mama pe nume Teddy a devenit dintr-odata preocupata de starea fiicei sale celei mai mici, Taryn. Teddy a dus-o pe Taryn la o clinica medicala, dar doctorul n-a putut gasi niciun motiv de ingrijorare.

O „voce interioara” ii spunea lui Teddy ca Taryn era intr-un pericol legat de starea de sanatate. Alte trei vizite la aceeasi clinica s-au soldat cu acelasi raspuns negativ.

Data viitoare cand Teddy a auzit vocea, aceasta o indruma sa o duca pe Taryn la un spital in cealalta parte a insulei. Pediatrul care a examinat-o pe Taryn i-a spus ca este sanatoasa. Teddy a cerut sa i se faca lui Taryn radiografii si analize de sange.

La primirea rezultatelor, Taryn a fost indrumata de urgenta spre unitatea de terapie intensiva, fiind diagnosticata cu micoplasmoza (un tip de pneumonie). Deja la acel moment fetita isi folosea numai o treime din capacitatea pulmonara. In cele din urma sanatatea lui Taryn a fost restabilita.

Este interesant ca Taryn era nascuta de Ziua tuturor sfintilor. Nu e surprinzator ca numele ei inseamna „ingerul Pamantului”.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply