Home Spiritualitate teoreticaPovestiri spirituale Glasul interior al unui inger a salvat o fetita de la o moarte iminenta

Glasul interior al unui inger a salvat o fetita de la o moarte iminenta

by admin
57 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

ingeri vindecareIn timpul unei vacante in Hawaii in 1986, o mama pe nume Teddy a devenit dintr-odata preocupata de starea fiicei sale celei mai mici, Taryn. Teddy a dus-o pe Taryn la o clinica medicala, dar doctorul n-a putut gasi niciun motiv de ingrijorare.

O „voce interioara” ii spunea lui Teddy ca Taryn era intr-un pericol legat de starea de sanatate. Alte trei vizite la aceeasi clinica s-au soldat cu acelasi raspuns negativ.

Data viitoare cand Teddy a auzit vocea, aceasta o indruma sa o duca pe Taryn la un spital in cealalta parte a insulei. Pediatrul care a examinat-o pe Taryn i-a spus ca este sanatoasa. Teddy a cerut sa i se faca lui Taryn radiografii si analize de sange.

La primirea rezultatelor, Taryn a fost indrumata de urgenta spre unitatea de terapie intensiva, fiind diagnosticata cu micoplasmoza (un tip de pneumonie). Deja la acel moment fetita isi folosea numai o treime din capacitatea pulmonara. In cele din urma sanatatea lui Taryn a fost restabilita.

Este interesant ca Taryn era nascuta de Ziua tuturor sfintilor. Nu e surprinzator ca numele ei inseamna „ingerul Pamantului”.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment