luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaMeditatiiUluitoarele proprietati ale meditatiei in piramida: vindecare, cunoasterea vietilor trecute, calatorii interstelare!

Uluitoarele proprietati ale meditatiei in piramida: vindecare, cunoasterea vietilor trecute, calatorii interstelare!

Uluitoarele proprietati ale meditatiei in piramida: vindecare, cunoasterea vietilor trecute, calatorii interstelare!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

piramida meditatieMulti au pretins ca piramida are proprietati de vindecare si s-au facut multe incercari de a se explica aceste proprietati. O teorie este aceea ca piramida concentreaza si intensifica energii ce nu pot fi identificate si nu se stie masura in care vindecarea este posibila. O alta teorie este ca atmosfera din interiorul piramidei stimuleaza o accelerare a actiunii enzimelor, care explica efectele mumificarii, ale conservarii si, posibil, chiar si intensitatea meditatiei. Aceasta explicatie a facut pe un medic sa sugereze ca piramida ar putea fi folositoare la tratamentul edemelor netratabile si poate chiar ca un ajutor la regenerarea organelor. Aceasta duce la speculatia ca, in viitorul apropiat, spitalele vor pastra organe vitale pentru transplantare in containere in forma de piramida.

O cercetatoare amatoare a piramidei din Illinois, sugereaza ca piramida ar putea fi folositoare in vindecarea sau usurarea artritei si reumatismului. Ea sfatuieste pe cel care sufera sa puna mana direct sub varful unei piramide in miniatura, cu palma fie in sus, fie in jos. Dupa cateva secunde, se va simti o senzatie de usoare vibratii in mana, cauzate de putenicile energii care se misca in spirala in piramida. Ea pretinde ca, pentru a incarca pe deplin, mana in interiorul piramidei, trebuie sa aiba loc levitatia extremitatii.

Deci, dupa aproximativ sapte minute de stat in piramida, mana va incepe sa se miste singura. Atunci, mana este pe deplin incarcata si poate fi scoasa din piramida. Este posibil ca, in procesul de levitatie, mana sa se ridice la nivelul de o treime din inaltime, unde puterile de ascutire si pastrare actioneaza ca incarcatura vindecatoare.

Recent, numeroase persoane au achizitionat corturi in forma de piramida, pe care le folosesc in scopuri medicale. Acesti oameni pretind ca, in timpul meditatiei, au trecut printr-un sir de stari, de la calm la euforie extrema. Sindromul cel mai comun pare sa inceapa cu o relaxare a trupului, apoi o inlaturare a stimulilor externi inutili si a gandurile irelevante, iar ca o realizare finala, o stare de constienta modificata care ii permite individului sa se concentreze la un nivel interior mai adanc.

Un mare numar de persoane care folosesc regulat piramida de meditatie, afirma ca au experimentat o oarecare reducere a ingrijorarii si incordarii. Altii pretind ca au atins o incarcatura mai mare de energie psihica, le revin amintiri, vad reincarnari trecute, au viziuni, vise, vad culori de o frumusete de nedescris, forme, simboluri sau aud muzica „din sfere“. Altii raporteaza ca atunci cand sunt in piramida, aud sunetul om (ohm), o mantie a „eului universal”, iar unii pretind ca primesc intelepciune si viziune interioara de pe planuri mai inalte.

Exista informatii despre experiente de precunoastere, calatorii interplanetare, comunicatii telepatice, raspunsuri primite la rugaciuni si, mai presus de toate, revitalizarea intregii fiinte.

Cei ce mediteaza in piramide sugereaza ca cele mai bune rezultate se obtin sezand drept cu acele chakre superioare (centrele de orta ale energiei din interior) la aproximativ o treime din inaltime in sus de la baza piramidei.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

3 Comments

  1. Pai vezi Lovendal, chiar aici e raspunsul la vesnica ta intrebare DE CE apar mereu piramide in videoclipuri muzicale, filme etc. Eu nu prea cred ca ele sugereaza ca artistii sunt controlati (piramida=sclavie) ci mai degraba ca folosesc piramidele pt a capata cunostinte infinite! Altfel, de ce niste artisti ca MJ, Prince etc (care nu-s mediumi, sa fim clari) au putut prin muzica&videoclipurile lor sa prevada evenimente viitoare? Vezi in cazul MJ: BOTDF si evenimentele 9/11, niste schite care le-a facut cand era tanar si in ele s-a portretizat asa cum a aratat el prin 2009 si alte declaratii si simboluri ce prevedeau evenimente viiloare atat pt el dar nu numai…iar in discursul lui Prince din 1998 (cred) el care zicea de Bin Laden care avea sa vina cu „bomba”…