Efectul-minune al apei pusa sub o piramida de cupru! Puteti confectiona si singuri aceasta piramida…

Apa din piramida reprezinta un autotratament, fara efecte negative. Consumand apa din piramida, se produce o energizare si o reglare metabolica a organismului, avand ca rezultat final o crestere a rezistentei intregului organism.

Pentru aceasta, trebuie sa confectionam o piramida din sarma de cupru. In ce priveste stalpul central, el coboara din varf pana la nivelul sarmelor de la baza piramidei. Referitor la modul in care se construieste piramida, volumul apei trebuie sa reprezinte a zecea parte din volumul piramidei. Pentru un volum de apa de 1,35 litri, latura bazei piramidei va fi de 40 centimetri, iar muchia de 38 cm. Pentru 2 litri, latura bazei va fi de 45 cm, iar muchia de 42,8 cm. Pentru 2,65 litri, latura bazei trebuie sa fie de 50 cm, iar muchia de 47,6 cm.

Piramidele se pot confectiona manual, prin indoirea sarmelor la capete. Cei care au instrumentele necesare, o poate suda si va obtine o forma cat mai desavarsita. Este de preferat ca piramida sa fie tinuta departe de surse electrice, de aparate electronice sau de metal. E bine sa se tina pe podea.

Vasele cu apa nu trebuie puse pe o platforma situata la o treime de la baza, ci la nivelul bazei, insa trebuie avut grija ca suprafata apei sa depaseasca aceasta treime, dar nu cu mult. Desi sunt bune borcanele din sticla, pentru apa din piramida, sunt mai bune vasele din pamant, care sunt mai adecvate acestui scop. Dupa scoaterea din piramida, apa se poate pastra oricat, dar sa fie tinuta in sticla cu dop.

Pentru evitarea patrunderii impuritatilor, ar trebui pusa o husa din celofan, practic inca o piramida, peste cea din sarma de cupru. Apa din piramida se bea fara niciun fel de interval sau program, cand va este este. In literatura consacrata domeniului, se spune ca medicamentele tinute in piramida isi imbunatatesc actiunea asupra organismului.

 

Be the first to comment

Leave a Reply